ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТАСообщение по теме "мультимедиа". На одну страницу в тетради

ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА

Сообщение по теме "мультимедиа". На одну страницу в тетради

Задать свой вопрос
1 ответ

Сьогодн мультимеда-технолог - один з перспективних напрямв у нформатизац навчального процесу. Мультимеда- та гпермеда-технолог нтегрують у соб потужн розподлен освтн ресурси, що здатн забезпечити середовище для формування та розвитку ключових компетентностей, до яких вдносяться в першу чергу нформацйна й комункативна.

Мультимеда- та телекомункацйн технолог вдкривають принципово нов методичн пдходи до органзац преподавательчного процесу в систем загально освти. Не менш важливим й те, що нтерактивн технолог на основ мультимеда разрешать розвязати проблему "провнцалзму" сльсько школи як на баз нтернет-комункацй, так за рахунок нтерактивних СD-курсв використання супутникового нтернету у школах.

Мультимеда це система комплексно взамод взуальних аудоефектв пд управлнням нтерактивного програмного забезпечення з використанням сучасних технчних програмних засобв, як обднують текст, звук, графку, фото, вдео тощо в одному цифровому вдтворенн.

Упровадження в преподавательчний процес мультимеда-технологй виявило ряд позитивних чинникв низку важких моментв утруднень. Так, органзаця занять з використанням мультимеда-технологй спецальний медапроектор да можливсть наочно демонструвати можливост програмного забезпечення та економити час, нтенсифкуючи тим самим вивчення навчального матералу. У той же час зявляються додатков вимоги до пдготовки мультимедйних матералв учителем органзац самого уроку.

     

Включення нформацйних мультимедйних технологй робить процес навчання бльш технологчним бльш результативним. Так, на цьому шляху труднощ, помилки, не уникнути х в майбутньому. Але головний успх  нтерес учнв, х готовнсть до творчост, потреба в одержан нових знань вдчуття самостйност. Компютер дозволя робити уроки не похожими один на нш. Це вдчуття постйно новизни сприя розвитку в учнях нтересу до навчання.

Використання мультимеда на уроц через нтерактивнсть, що здатна структурувати та взуалзувати нформацю, пдсилю мотивацю учнв, активзуючи х пзнавальну дяльнсть, як на рвн свдомост, так пдсвдомост.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
по шкале высот определить ,в каком направлении происходит понижение релефа уральских гор

География.

Помогите пожалуйста написать Сочинение Овчинникова "победитель'

Литература.

Здравствуйте. Нужен цитатный план испытания лётчика в лесу главы2-13 по повести

Разные вопросы.

Я хочу найти решение и ответ для этой задачи и получить

Математика.

Здравствуйте Меня зовут Виталий, я AdOps-аналитик компании  Adfinity.pro Заинтересовал ваш проект obrazovalka.com Думаю сможем увеличить

Разные вопросы.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

В семье из трех человек три электронных устройства: ноутбук, планшет и

Разные вопросы.

Жаркыраган кашка маш жаралгандан ашка маш табышмак жообу менен

Кыргыз тили.

За лето подруги прочитали 48 книг.Причем Оля прочитала в 3 раза

Математика.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт