Походження Давньорусько держави

Походження Давньорусько держави

Задать свой вопрос
Роман Лексик
Першим хто задав питання про походження Кивсько Рус був Нестор Лтописець понад 8 столть тому в "Повст минулих лт".
1 ответ
Взагал вважаться,що прибули на земл Руськ два нормани Аскольд Др,як заснували невеличке поселення,цим привласнивши ц земл заснували Русь.
Эльвира Бричкалевич
Так, тому свормувалося дв теор походження: норманська анти норманська. Перша стрержувала, що все державотворення взяли на себе сами варчши, а не слов'яни. А нш також вважали, що вплив валяг був на державу, але не в повну мру саме ними, антинормансти стверджують, що слов'яни були на земл цй з самого початку.
Лапухова Милана
Теоря норманств грунтувалася на таких доводах: 1) Назва "Русь" прогуляться вд слова "Руотси". Так звали фни шведв. 2) Бльшсть мен мають скандинавське похождення. 3) Бвльшсть руських газв мають норманське походження. 4) Народ подлявся на русв слов'ян.
Veronika Klejmak
Аргументи теор антинорманств: 1)Назва Русь слов'янського походження пшла вд рчок Рось, Руса ... 2) Не було жодного народу пд назвою "руси" 3) Руси були слов'янами 4) обмежений вплив варягв
Лиза Чинюгина
А через деякий час теоря норианств спростувалася. Науковц вважають, що "варязький вплив" про чкий гоаорили нормансти був в Схвднй вроп. За тим, висловив сво припущення Гарвардський професор Прцак про походження вд хозарв. А вже слов'янська лня пшла вд нащадкв Кия, який заснував Кив. Але ця гпотеза не була взята до уваги, тому зараз сну таке твердження: Паросток державност Кивсько Рус не був завезений варягами чи хозарами, а утворився внаслдок розвитку
Амелия Баталлова
слов'янського суспльства
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт