Написати твр-роздум вд мен головного героя до твору "Жага до життя",

Написати твр-роздум вд мен головного героя до твору "Жага до життя", "Як мен вдалося вижити"

Задать свой вопрос
Timur Gricjak
это необходимо в украинскую литературу писать а не в русскую
1 ответ

Кажуть, що сила людського характеру безмежна. Та чи справд людина, яка опинилась в екстремальнй ситуац, може бути витривалою, стйкою духом? Я вважаю, що може. Чудовий приклад цьому оповдання видатного американського письменника Джека Лондона "Жага до життя".

Герой оповдання, повертаючись додому псля вдалих пошукв золота, пережива цлу низку рзномантних почуттв. Вони передусм стосуються його фзичного й морального стану.

Вдал пошуки золота... Здавалося б, усе добре. Можна хати додому, радувати свох близьких чудовою знахдкою. Але сувора толика приготувала головному герою випробування. Спочатку йому довелося зткнутися з зрадою товариша Блла. Если головний герой вивихнув ногу, Блл виршив залишити товариша напризволяще. Але той не загинув. Як же боляче було йому усвдомлювати цю зраду... Вн шов, долаючи бль.

Згодом герой вдчува зморенсть, холод пустел. Почина надокучати голод. Головного героя изнурять бль у ногах, як вн роздер до кров. Та ось у палтр вдчуттв вдбуваються змни. Рч у тому, що герой виявив неабияку смливсть при зустрч з ведмедем. Вн не злякався навть вовка, який переслдував його клька днв. Герой зрозумв, що можна перебороти свй ужас.

Отже, виявляться, що в надзвичайнй ситуац людина може виявити силу свого нраву здолати ус перешкоди.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт