Над чм мене змусив замислитися твр 039;039;Сойчине крило039;039;

Над чм мене змусив замислитися твр ''Сойчине крило''

Задать свой вопрос
1 ответ

До пзньо прози вдомого укранського письменника драматурга вана Франка належить новела Сойчине крило. Пдзаголовок цього твору з записок вдлюдька. Проблематика новели носить екзистенцй ний нрав, тому що творцом розглядаться не тльки неувязка невдалого життя чи нещасно любов геров, а взагал проблеми людського буття. Герой новели Хома став вдлюдьком за свом бажанням, вн свдомо вдмежувався вд людей та заховався за витворами мистецтва. Вн впиваться свом трагчним одиноцтвом, та дума про те, що вн ма нше життя про це нхто не здогадуться.

Як тльки я почала читати новелу, то вдразу побачила те, наскльки сильно оповдач замкнутий в соб. Вн каже, що вже три роки святку Новий рк по-свому. Вн не обожать гучн гулянки, йому бльше до вподоби насолоджуватися самотнстю. Вн зачинив за стальними дверима сво серце нкого туди не впуска.

На протяз всього твору ми читамо лист вд Ман до Хоми, з нього ми дзнамося про х минуле, як вони були разом у лс, та ще про минуле Марус без Хоми. читаючи листа, Хома-Массно вдчиня сво серце, в ньому змнються ставлення до Марус, змнюються його думки щодо Ман та листа.

У Марус важка доля й можна тльки спвчувати та спвпереживати. Але, з ншого боку, це було цлком ршення пти вд коханого чоловка, з рдно сторони, з дому попрямувати назустрч бурхливому, невдомому та жорстокому свту. Мен не зовсм зрозумл мотиви хоч вона не знала, хто такий насправд Генрись, але вона сама зробила свй вибр. З одного боку, вона каже, що Хома не змг втримати, але з ншого чому вона сама не трималася за сво кохання, не боролося за нього, а замсть цього втекла з малознайомим хлопцем. ще одне запитання: чи не спокусили його статки та статус, бо у твор мимохдь сказано про те, що у Генрися нби була забезпечена смя.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт