Текст на тему "Федько уособлення краси длюдсько душ.Це за твором "Федько-халамидник"

Текст на тему "Федько уособлення краси длюдсько душ.
Це за твором "Федько-халамидник"

Задать свой вопрос
2 ответа
Вчител та батьки нередко кажуть, що пдлтковий вк найважливший ужитт людини; якраз у цей час формуться нрав особистост. Мабуть, краще за чимале коло рзних науковцв та психологв почував це серцем учитель за фахом, письменник за покликанням Спиридон Черкасенко, що написав оповдання Маленький горбань.

Автор знайомить читача з свом гером на самому початку твору. Здаться, нчим не видляться Павлик з хлопчачого гурту: так само захоплено блищать оч малого, если вн дивиться на веселу гру дтей у м'яча. З першого погляду видно злее, що дда онука об'дну велика дружба: вони разом дивляться на гру, сплкуються, обом сяють обличчя од велико втхи...

Та погляд уважних глаз творца переносить нашу увагу на постать Павлуш: гостр колна, большой горб...

Очима разумного дда Антипа ми дивимось разом з письменником на хлопчика, в його променист, розумн оч, що одсвчували дальним тихим смутком.

Вс, хто сплкуться з Павликом, а це, в основному, двчата, помчають його журн син оч, люблять слухати його поважну, навчаючу мову, а на його калцтва не зважають, навть окрем групки сперечаються одна з одною, до кого пде гратися Павлик.

Любили двчатка слухати казочки хлопчика, а знав х Павлуша багато. Крм дда, вихованням хлопчика займалася матуся, така ж добросердечна, сердечна жнка, як дд Антип. Псля тягостно прац на пана мати працювала по домашньому господарству, але не забувала приголубити, заспвати, розказати казочку свому хлопчиков. Та псеньки Павлуша не любив, бо серце йому краялося вд смутку маминих псень. Поки мати розповотдала казочку, Павлуша й сам фантазував, а потм у снах ц фантаз продовжували сво життя. Письменник таким чином розкрива нам мрйливий, творчий нрав хлопчика.

Нажималслива мать, яка плакала вд свох сумних псень, виховала й такового ж спвчутливого до чужого хвораю сина. Спиридон Черкасенко показу нам в оповданн, як нершучий з першого погляду хлопчик ста смливим активним захисником всього живого коли хлопц хочуть познущатися над беззахисними пташенятами.

Якщо спочатку мен не дуже сподобалась поведнка Павлуш, коли вн розповда ддов про негарн вчинки Захарка, то в епзод з жайворонячими гнздами розкриваться вся сутнсть махонького хлопчика. Вн не стукач, вн захисник всх знедолених, навть того вдчайдуха Захарка!

Час од часу ста смлившим Павлуша. Спочатку за допомогою дда хоче перевчити Захарка, щоб той не палив тютюн. Потм, V степу, пересилюючи ужас, вийма палички-помтки жайворонячих гнздечок, щоб хлопц не знайшли пташиних яць.

Мабуть, у серце Павлика создатель вклада велику душу Вчителя, недарма ж доброта махонького горбаня зупиня гнв дда на озврлого розбишаку, розтоплю черстве, холодне серце Захарка.

Письменник Спиридон Черкасенко вчить нас, читачв, вмти прощати й врити в добро. Искренна красота, доброта Павлика, щедрсть на ласку приязнь перевертають й душу кривдника малого горбаня. Дво дтей потягнулися одне до 1-го, розкрилися назустрч характери. Ось що робить вра в благо, каже свом оповданням автор Спиридон Черкасенко. 
Федько халамидник-видуманий герой!
Вн був розбишакою але миж теж були такими.
Хоч вн був розбишакою, але вн выручил того хлопчика на рчц!
Федько пожертвував свом життям заради нього!
А якщо вн так зробив то в ньго в душ щось добре, смливе!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
по шкале высот определить ,в каком направлении происходит понижение релефа уральских гор

География.

Помогите пожалуйста написать Сочинение Овчинникова "победитель'

Литература.

Здравствуйте. Нужен цитатный план испытания лётчика в лесу главы2-13 по повести

Разные вопросы.

Я хочу найти решение и ответ для этой задачи и получить

Математика.

Здравствуйте Меня зовут Виталий, я AdOps-аналитик компании  Adfinity.pro Заинтересовал ваш проект obrazovalka.com Думаю сможем увеличить

Разные вопросы.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

В семье из трех человек три электронных устройства: ноутбук, планшет и

Разные вопросы.

Жаркыраган кашка маш жаралгандан ашка маш табышмак жообу менен

Кыргыз тили.

За лето подруги прочитали 48 книг.Причем Оля прочитала в 3 раза

Математика.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт