Допоможть написати Есе що для мене Щастя

Допоможть написати Есе що для мене Щастя

Задать свой вопрос
1 ответ

Що таке щастя, кожен розум по-свому, адже кожен з нас ндивдуальнсть, що ма власн нтереси та уподобання. Для когось щастяце мати автомобль найновшо модел, добре облаштовану квартиру з меблями, вд яких трщать стни, та гаманець, наповнений зеленими папрцями доларами. Можливо, це якась сота частина щастя. А може, й н.


Але, на мй погляд, щастя усе ж таки не в цьому. Щастя це мати врних, незрадливих друзв, здатних у будь-яку хвилину прийти до для тебя на допомогу.


Я знаю, якщо станеться бда, я можу розраховувати на тверду руку друга. Вн допоможе мен порадою, вн запропону реальну допомогу. У цей же час мо друз теж можуть розраховувати на мене. я х не пдведу, не зраджу. Тод ж що може бути кращим за це товариство, за товариську пдтримку?


Одню з складових частин щастя, на мй погляд, здоров'я. Не маючи його, людина вдчува для себя руною. Як вдомо, здоров'я неможливо купити за грош. Нехай ти будеш навть мльярдером, але, не маючи здоров'я, будеш ти радти свом грошам? тльки тод зрозумш, що щастя все ж таки неможливо оцнити злее в грошовому екввалент. Скльки людей стражда вд того, що у молод роки Дозволяли соб зайв реч, забуваючи про наслдки це нестримне вживання алкоголю, безмрне палння, дв, а то й три пачки у день! Наслдки не чекатимуть, вже быстро так люди вдчують для себя дуже хворими, адже людський органзм зроблений не з залза. Тому, я вважаю, що здоров'я потрбно берегти замолоду, щоб у похилому вц не бдкатися та не звертатися до лкарв;

Щастя, я гадаю, це мати здорових, люблячих батькв. Адже вони так багато вддають нам, свом дтям. А ми зрдка бувамо такими невдячними, такими байдужими до хнх прохань. Але якщо замислитися, то, мен здаться, ми могли би частше прислухатися до хнх зауважень, порад, придляти м бльше часу та уваги. Бо вони вддають нам стльки любов, стльки нжност та ласки! Вд наших найперших крокв до кнця свох днв вони ведуть нас дорогами життя, не помчаючи нколи, що з малюсеньких нетям ми швидко перетворилися на самостйних, дорослих людей. Проте для батькв ми, здаться, назавжди залишамося махонькими дтьми. Але яке все ж таки щастя, що вони , рдн, мил батьки!


Для мене щастяесли тебе розумють. У наш вк, вк прискорень, коли ус навкруги поспшають, не помчаючи нчого навколо, не залишаться часу, щоб прислухатися до гласу нших людей. З усх бокв оточу нас глуха байдужсть.


Тому, я гадаю, так важливо, если для тебя можуть спокйно вислухати, зрозумти, дати пораду. Це може бути товариш, або батьки, або навть якась незнайома людина, яка не втратила людськост, яка врить ншим. Зараз, на жалко, так люди рдкстю.


Хочеться врити, що з часом люди навчаться вислуховувати один 1-го чи просто згадають, як це робилося ранше; навчаться уважнше ставитися один до 1-го. Через непорозумння людей вдбуваються сварки, навть катастрофи. Чому ж не зупинитися на мить, не вислухати спвбесдника, а головне, не зумти його зрозумти? Адже це так просто! тод, на мою думку, у свт буде менше злост, розчарувань та непорозумнь. Люди будуть щасливими, спокйними, урвноваженими, зменшиться кльксть вдвдувань психоаналтикв, адже кожен з нас буде в змоз дати пораду, допомогти близьким або навть незнайомим людям. Тод, мабуть, люди зрозумють, що жити у згод, без чвар, без якихось розброк, без катастроф та вйн це головне, це справжн щастя. Адже мирне небо над головою, мир у душ це все, про що може мряти кожна людина, яка зна цну усьому, що вдбуваться сразу у свт.


Що таке щастя, кожний розум по-свому. Щастя, на мй погляд, це если вс вдчувають для себя щасливими, коли усм добре. Нехай поряд з мною завжди будуть врн друз, нехай хвороби не чпляються до мене та мох близьких, нехай у свт пану взаморозумння, нехай будуть як можна довше поруч з мною мо батьки, тод я, мабуть, зможу впевнено сказати: "Ящаслива людина!"


нехай у мене не буде порожньо у кишенях...



, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
по шкале высот определить ,в каком направлении происходит понижение релефа уральских гор

География.

Помогите пожалуйста написать Сочинение Овчинникова "победитель'

Литература.

Здравствуйте. Нужен цитатный план испытания лётчика в лесу главы2-13 по повести

Разные вопросы.

Я хочу найти решение и ответ для этой задачи и получить

Математика.

Здравствуйте Меня зовут Виталий, я AdOps-аналитик компании  Adfinity.pro Заинтересовал ваш проект obrazovalka.com Думаю сможем увеличить

Разные вопросы.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

В семье из трех человек три электронных устройства: ноутбук, планшет и

Разные вопросы.

Жаркыраган кашка маш жаралгандан ашка маш табышмак жообу менен

Кыргыз тили.

За лето подруги прочитали 48 книг.Причем Оля прочитала в 3 раза

Математика.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт