Допоможть !!!!Скласти текст (на цлий листок ) по оповданню Тамне Товариство

Допоможть !!!!
Скласти текст (на цлий листок ) по оповданню Тамне Товариство Боягузв . Тема : " чому мен подобаеться це оповдання"

Задать свой вопрос
1 ответ

Нещодавно я прочла оповдання Л.Воронно Тамне товариство боягузв. В ньому розповдаться про неймоврн фантастичн пригоди хлопця на м'я Клим.

    А все почалося з того, що цей хлопець дуже боявся свого сусда на прзвисько Кактус. Адже йому частенько доводилося або рятуватися втечею, або отримувати незаслужено стусанв та ще й чути образлив слова вд цього бешкетника.

    1-го разу псля чергово тако втеч Клим випадково потрапля у тамне товариство боягузв. Саме  в цьому товариств вн побачив для себя з сторони зрозумв, що звичайнсньким боягузом. Щоб допомогти комусь, йому самому потрбно було змнитися. Ось так вн став ншим. Нарешт навчився врити у сво сили, приймати правильн ршення знаходити вихд з складних ситуацй. Так, хлопець не розгубився, а повнстю виконав все по плану бабус дстався до машини часу. Проявив кмтливсть здогадався, що мухи можуть бути зброю проти синьомордих. Ось так вн став вдважним не тому, що не мав ужасу, а тому, що навчився верно дяти, если було ужасно. Клим доклав чимало зусиль, щоб врятувати планету свох рдних.

     Це фантастичне оповдання надзвичайно захоплюючим дуже цкавим. Спонука нас бути смливими, кмтливими, стояти на боц правди врити у сво сили.

Мен дуже подобаться це оповдання. Раджу його прочитати

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт