Твр на тему: дея соборност та незалежност Украни за

Твр на тему: дея соборност та незалежност Украни за романом П. Кулша Чорна Рада

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

Разъясненье: дея соборност та незалежност Украни за                                  романом П. Кулша Чорна Рада

             У будь-який час були люди, яких не влаштовував дсйний у суспльств лад, бо вони щиро прагнули незалежност та свободи для укранського народу. Дуже довго Украна знаходилась пд гнтом рзних держав, не маючи соборност. Саме тому тема незалежност одна з найбльш популярних серед втчизняних творцв слова. Одним з перших в укранськй лтератур до ц проблеми звернувся Пантелеймон Кулш.

             У роман Чорна рада читач ма змогу спостергти чимало рзних поглядв на незалежнсть нашо держави. Так, Сомко деальний укранський правитель, гетьман, що вс сво сили поклада на створення могутнього та соборного суспльства. Гетьман ма на мет обднати вс укранськ територ та створити дину державу. Для цього, на думку Сомка, слд було утвердити владу старшин, як б могли тримати люд в покор своми сильними руками.

             Проте, навть влада тих часв була спроможна на хитрсть. Саме тому Сомко зазнав зради. це була зрада найближчих людей полковникв, у яких гетьман був впевнений, наче у соб. Окрм цього, слд було подумати про надання певних прав трудовому народу, полпшення соцальних разумов. На превеликий жалко, цього славетний гетьман не зробив, як не змг згуртувати навколо для себя однодумцв. Тому вн не одержав перемоги поплатився за свою неможливу дею власним життям.

             ншим борцем за незалежнсть та днсть Украни виступа у твор полковник Шрам, що прихильно ставиться до де створення автономно республки. Чимало рокв полковник не зраджу для себя у свох прагненнях длом, а не злее словом, допомога здобувати волю Укран. Проте саме у образ полковника можна помтити певну непослдовнсть. Спочатку вн зневажа простий народ, козакв, не вважа за потрбне враховувати хн думки у виршенн державних питань. У той же час Шрам з захопленням згаду минувщину, славетн подвиги запорожцв.

           У кожн часи наш простий люд був дуже доврливим до неправдивих обцянок з боку влади, до клятв присяг чергових соперникв у полтичних грах. В епоху, зображену у твор П. Кулша, вдбулось посилення тиску на простий укранський люд, зазхання з боку пвнчних сусдв, кривав вйни та розбо. Окрм цього, нехтувались права, здобут нашими спввтчизниками у боротьб проти шляхтичв. Саме тому кажному з нас зрозумл прагнення цих смливих людей.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
по шкале высот определить ,в каком направлении происходит понижение релефа уральских гор

География.

Помогите пожалуйста написать Сочинение Овчинникова "победитель'

Литература.

Здравствуйте. Нужен цитатный план испытания лётчика в лесу главы2-13 по повести

Разные вопросы.

Я хочу найти решение и ответ для этой задачи и получить

Математика.

Здравствуйте Меня зовут Виталий, я AdOps-аналитик компании  Adfinity.pro Заинтересовал ваш проект obrazovalka.com Думаю сможем увеличить

Разные вопросы.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

В семье из трех человек три электронных устройства: ноутбук, планшет и

Разные вопросы.

Жаркыраган кашка маш жаралгандан ашка маш табышмак жообу менен

Кыргыз тили.

За лето подруги прочитали 48 книг.Причем Оля прочитала в 3 раза

Математика.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт