Складть невеликий роздум на тему: Хто для мене взрцем? з

Складть невеликий роздум на тему: Хто для мене взрцем? з вдокремленими обставинами

Задать свой вопрос
Леонид
Який це клас?
Андрей Гладкевич
8 класс
2 ответа

Ответ:

У мому вц слд мати взрець для наслдування. Це свордний компас, за яким можна спрямовувати свй життвий шлях, здйснювати свй життвий вибр. Я багато размышляв над цим, нарешт знайшов ту людину, яку хотв би наслдувати. Григорй Савич Сковорода був не просто видатним науковцем, письменником, релгйним дячем. Клька десятилть XVIII столття я б хотв назвати добою Григоря Сковороди. До творв Григоря Савича належать численн байки, флософськ роботи, пдручники з етики тощо. Але найголовншим, на мй погляд, твором ц людини було, власне, життя.З молодост й до останнх днв Сковороду цкавила неувязка щастя. Сам вн формулював це питання приблизно так: як окрема людина може досягти свого власного щастя? Сковорода шукав виршення ц проблеми в царин морал релг. Мен дуже подобаться те, що флософ шукав вдповд не в книжках не поринаючи в безодню роздумв. Його життвий шлях був сповнений зустрчей з людьми. Сковорода аж няк не вважав для себя розумншим за нших, тому радо вступав у суперечки. Згадамо: У суперечц народжуться стина. Саме за це вн отримав прзвисько укранський Сократ.Григорй Савич, вже будучи досвдченим ученим, чимало подорожував Украною кранами Захдно вропи. Усюди вн разумв знайти т знання, яких, як йому здавалося, у нього замало. У мене виклика захоплення це вмння вчитися, вмння дивуватися свтов. Сковорода бачив у людях притаманн м вади, але завжди вважав людину створнням, гдним Божого задуму.Ниншнй свт зробився дещо старшим.

Разъясненье:

Ответ:

Если мен важко

если погано

На маму я завжди дивлюсь....

Моя мама для мене справжнй взрець.Чому?Вона завжди працю,вихову нас,трьох дтей,обожать нас.Несли не байдику моя матуся!Дивлячись на маму, я завжди посмхаюся. Готуючи страву, моя нянька наспву мелодю. Моя матуся завжди у гарному настро, незважаючи на усляк негаразди.Для школи пдготу,допоможе,втшить,зробить так просто 100 на душ!

Я хочу бути такою,як мать.Забере з школи,допоможе помити посуд,коли не встигаю,завжди вся в справах.Але я люблю , вона мене.Я завжди на не дивлюся,если мен тяжко!

На все добре!Хай щастить!

Константин Салинский
Здесь нема вдокремлених обставин
Ромик Савлуков
Дивлячись на маму, я завжди посмхаюся. Готуючи страву, моя нянька наспву мелодю. Моя матуся завжди у гарному настро, незважаючи на усляк негаразди Отак наприклад вставте це в текст
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт