Написати твр на тему " Мй друг- Дк Сенд" з роману

Написати твр на тему " Мй друг- Дк Сенд" з роману "П'ятнадцятирчний каптан" Жуль Верн

Задать свой вопрос
1 ответ
Дк Сенд був безбатченком виховувався в дитячому будинку. Навть сво мя вн отримав на честь випадкового перехожого , який знайшов маленьку дитину, а прзвище у нього зявилося на згадку про те мсце, де його знайшов цей перехожий. Хлопчик виявився на чудо розумним вже в чотири роки вн навчився писати, читати рахувати. А вже у всм рокв Дк Сенд пшов служити юнгою на корабель, де зовсм швидко зарекомендував з найкращо сторони видлився так, що невдовз каптан порекомендував Дка власников корабля Велдону, який вддав хлопця навчатися у школу.

У пятнадцять рокв, псля закнчення школи, хлопець ступив на палубу шхуни Плгрим 1-го з найкращих кораблв Велдона, куди був прийнятий на посаду молодшого матроса. Завдяки свом якостям Дк Сенд швидко став вправним матросом розумним мореплавателем, тому саме йому каптан шхуни доручив корабель, коли вирушив разом з командою на полювання за китом.

Коли трапилося нещастя команда шхуни на чол з каптаном загинула на полюванн, Дк виршив взяти усю вдповдальнсть за життя пасажирв команди на для себя. Пд час свох пригод юнаков довелося пережити загибель судна, зраду Негору, смертельно небезпечн пригоди в африканських болотах тропических зарослях. Увесь час, доки Дк Сенд та його друз знаходилися на шляху до порятунку, хлопець зовсм не думав про для себя, а уболвав за долю мсс Велдон, сина Джека та нших членв сво маленько команди. Витривалсть, кмтливсть, мужнсть вдповдальнсть разом з посильною допомогою друзв дали змогу Дку Сенду його пдопчним врешт-решт врятуватися дстатися рдно крани.Дк Сенд залишався ватажком сво невеличко команди псля того, як Плгрим розбився об рифи, а пасажири шхуни опинилися на узбережж тропчно Африки. Пд час подорож на долю юнака та його друзв випало чимало дремлетв, але найважче за все було Дку Сенду тод, если вд його дй, ршень вчинкв залежало життя толика тих людей, як повнстю йому доврилися. Пд час неймоврно важко довго подорож Дку довелося перебороти на свому шляху багато перешкод океанськ простори, африканськ джунгл, зраду та пдступнсть. Пд час пригод мужнсть, ршучсть твердсть нраву зробили хлопця справжнм гером. Працьовитсть наполегливсть допомогли Дку здобути потрбн знання повагу не тльки свох друзв, а й стороннх людей. Незважаючи н на що Дк Сенд залишився простим соромязливим хлопцем. В той же час юнак не пасу перед труднощами, вм врно аналзувати, що вдбуваться навколо нього майже завжди знаходить врне ршення. Вн справжнй товариш, вдважний шляхетний, смливо зустрча небезпеку переборю . я була б дуже задоволеною, якби Дк Сенд був мом приятелем, бо з такими друзями можна пережити будь-як непримност подолати будь-як труднощ. Сподваюсь, що в наш часи таки хлопц, як за свом нравом свою поведнкою идентичен на Дка Сенда, сподваюсь, що я обовязково зустрну такого хлопця вн стане мом найкращм приятелем товаришем.



Танечка Григоркина
Списано з нтернета?
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт