Упр.230. Раскройте скобки, употребляя глаголы в одном из будущих времен: Future

Упр.230. Раскройте скобки, употребляя глаголы в одном из будущих времен: Future Simple, Future Continuous или Future Perfect.
1. I (to do) my homework tomorrow. 2. I (to do) my homework at six o'clock tomorrow. 3. I (to do) my homework by six o'clock tomorrow. 4. When I come home tomorrow, my family (to have) supper. 5. When you come to my place tomorrow, I (to read) your book. I (to do) my homework by the time you come. 6. Don't come to my place tomorrow. I (to write) a composition the whole evening. 7.1 (not to go) to the cinema tomorrow. I (to watch) TV the whole evening. 8. What you (to do) tomorrow? 9. What you (to do) at eight o'clock tomorrow? 10. You (to play) volley-ball tomorrow? 11. You (to do) this work by next Sunday? 12. When you (to go) to see your friend next time? 13. How many pages you (to read) by five o'clock tomorrow? 14. Tomorrow I (to begin) doing my homework as soon as I come from school. I (to do) my homework from three till six. My father (to come) home at seven o'clock tomorrow. I (to do) all my homework by the time he comes, and we (to go) for a walk together.

Задать свой вопрос
1 ответ

1. I (will do) my homework tomorrow. 2. I (will be doing) my homework at six o'clock tomorrow. 3. I (will have done) my homework by six o'clock tomorrow. 4. When I come home tomorrow, my family (will  have) supper. 5. When you come to my place tomorrow, I (will be reading) your book. I (will have done) my homework by the time you come. 6. Don't come to my place tomorrow. I (will be writing) a composition the whole evening. 7.1 I (will not  go) to the cinema tomorrow. I (will be watching) TV the whole evening. 8. What will you (do) tomorrow? 9. What will you (be doing) at eight o'clock tomorrow? 10. Will you (play) volley-ball tomorrow? 11. Will you (have done) this work by next Sunday? 12. When will you ( go) to see your friend next time? 13. How many pages will you (have read) by five o'clock tomorrow? 14. Tomorrow I (will  begin) doing my homework as soon as I come from school. I (will be doing) my homework from three till six. My father (will  come) home at seven o'clock tomorrow. I (will have done) all my homework by the time he comes, and we (will  go) for a walk together.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
задание экономиоти Рассмотри ситуацию: человек живёт на Крайнем Се-вере. С помощью каких

Экономика.

Человек живет на Крайнем Севере. С помощью каких благ удовлетворяются потребности

Экономика.

там лежат три яйца.у дома рос клен.Это гнездо сойки.на клёне гнездо

Русский язык.

Тыныштық күйіндегі карусель 35 с-та 3,0 рад/с бұрыштық жылдамдықпен үдей қозғалады.

Разные вопросы.

Сочинение на тему "Русский язык не сможет умереть!"

Математика.

Приветствую! Меня зовут Станислав, я представляю компанию under.site. Хотел бы предложить интересное решение

Разные вопросы.

Масса трёх одинаковых пакетов чая 180г чему равна масса

Математика.

Газообразный аммиак объёмом 2.24 л (н.у.) был полностью поглощён 14.68 мл

Химия.

Упражнение 2 Выпишите глаголы и вставьте пропущенные буквы

Русский язык.

Радиус окружности, описанной около равностороннего треугольника, равен 6. Найдите сторону треугольника

Геометрия.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт