Срочно .Раскройте скобки, употребляя глаголы в одном из последующих времен: Present,

Безотлагательно .Раскройте скобки, употребляя глаголы в одном из последующих времен: Present, Past, Future Simple; Present, Past Continuous; Present, Past Perfect.
1. I never (to hear) of her.
2. To whom you just (to write)?
3. Don't go to Niek's place now, he (to work). He (to finish) his homework at seven o'clock. If you (to come) after seven, he (to be) very glad.
4. Pete (to go) to the cinema?-Yes, I (to think) so. He usually (to play) in the yard at this time, and now he (not to be) there.
5. He (to read) a book at five o'clock yesterday.
6. You (to go) for a walk with me?- I (not be) sorry. I can't. I (to do) my homework. I (not yet to write) the English exereise. If you (to wait) for me. I (to go) with you in half an hour. I (to want) to go for a walk very mush, because I (not to go) for a walk yesterday.

Задать свой вопрос
1 ответ
1.Inhave never heard.2.have you just written.3.he is working,he finishes,you come,he will be.4.Is Pete going to, I think, he usually plays,he is not.5.He read.6.Will you go,I am sorry,I am doing,I havent written,you wait, I will go, I want.( Я писал только там где необходимо изменить слово, а не весь текст).
Повальцова Валентина
спасибо
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт