пожалуйста перекладите на Украинскуий язык!

Пожалуйста перекладите на Украинскуий язык!

Задать свой вопрос
2 ответа
Ми вивчамо рзн предмети в мой школ: арифметику англйську, музику малювання, науку технолог.
Я люблю лтературу, але  не дуже люблю науку. Ми вивчамо географю сторю також. Ми вивчамо спанську тому що там багато латинцв - людей з Латиноамерики, таких як мй друг Мгель.
Ми не мамо унформи багато дтей носять футболки, джинси кросвки. В американських школах ти мусиш мати гарн оцнки, накше ти можеш "повернутись вспять". Це означа, що ти навчашся ще рк. Це довол незвично.
нша справа- кожного ранку ми дамо присягу врност. нод ми все кажемо разом, але зазвичай ми 100мо слухамо одну дитину, що каже це. Якщо пд час клятви ти говориш, наш вчитель мстер Шумахер 100 справд божевльним. Я не знаю чому, але вн справд обожать присягу. Багато шкл не говорять присягу бльше.
P.S. Завтра ми йдемо до повтряного космчного музею. Це чудовий музей я з нетерпнням чекаю на це.
Бувай, Ств
2023 Stuyvesan St Washington DC 2001s США.В мой школ ми вчимо рзн предмети: математика англйскй.Музика мистецтво, наука технка.Мне подобаться Лтература, але мен не подобаться Наука.Ми також займамося географю та сторей.Ми вивчамо спанську мову, тому що тут багато латиноамериканцв з Латинсько Америки, як мй друг Мгель. У нас нема однаково форми, бльшсть дтей носять футболки, джинси кросвки в школах Америки, для вас потрбно отримати хорош оцнки, накше ви сможете залишитися. Це означа, що ви знову вчитесь рк. Це досить незвично. нша справа Щоранку у нас присяга врност. нод ми все це говоримо разом, але зазвичай ми просто встамо прислухамося до того, хто сказать про це. Якщо ви розмовляте пд час Клятви, наш учитель пан Шумахер 100 дйсно божевльним. Не знаю, чому, але вн дйсно захоплю Присяга. Багато шкл не роблять застави будь-яким. PS. Завтра ми вдправимося в Повтря космос - большой музей, я з нетерпнням чекаю його вдвдування. Допобачення, Ств
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт