За рахунок чого бдна на природн багатства Японя стала одню з

За рахунок чого бдна на природн багатства Японя стала одню з найбльш
розвинених кран свту?

Задать свой вопрос
1 ответ
Японю часто називають краною XXI столття. Вона за клька десятилть перетворилася на економчного гганта. Це крана одно з найдавнших високорозви-нено цивлзац, традиц яко нередко абсолютно не зрозумл вропейцям. Побуту думка, що Японю вивела вперед не технка, а людина нтелект, працелюбнсть, любов до рдного краю, врнсть традицям.
Кльксть яксть природних ресурсв у границах держави мзерною. Японя несли не була багатою на корисн копалини. Мабуть, злее камяного вуглля було вдосталь, але воно невисоко якост й добувати його було невигдно. Так що сировину паливо для розвитку промисловост довелося ввозити з-за кордону. А для цього потрбно було будувати велик порти, також численн нов рзномантн типи суден.
Для Япон брак ресурсв не с перепоною для зростання економки. Успхи Япон в економц багато в чому визначаються активною науково-технчною полтикою. Япон завжди доводилося економити природн багатства. Тому в кран дуже добре розвинене ресурсозбереження й екологчно чиста переробка вдходв. На ресурсозбереження та еколог вс японськ компан акцентують особливу увагу-м вдалося винайти прилад, який ми рис без води; пральну машину, яка спожива води на 30% менше, нж вропейськ аналоги; водневий двигун для Тойоти (на виход замсть вихлопних газв вода). Бльшу частину вдходв вони не вважають за смття. З твердих вдходв будують острови, харчов вдправляють на переробку.
З квтня 2001 року в кран д закон, за яким просто так викинути старий телевзор, холодильник, пральну машину або кондицонер на звалище не можна. Цю технку повинн утилзувати виробники, але аж няк не на благодйних засадах. Старий прилад японець повинен привезти на пункт чбору вторинно сировини та ще й заплатити за його переробку. Таким чином, японц не злее з максимальною ефективнстю використовують наявн привозн ресурси, але й утилзують вдходи так, щоб отримати вд цього якомога бльше корист.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт