Розгляньте атлас, ознайомтеся з його змстом. З яких карт вн складаться?

Розгляньте атлас, ознайомтеся з його змстом. З яких карт вн складаться? Як з их вдносять до загальногеографчних, а як до тематичних?

Задать свой вопрос
1 ответ
Сукупнсть рзних карт та довдкових матералв (графки, таблиц, люстрац, перелк умщених у их карт, таблиц умовних позначень, покажчики географчних назв, за якими просто знайти зображення будь-якого обкта на зазначенй карт, що в атлас тощо), збраних у певному порядку в одну книгу, називають географчним атласом.
За охопленням територ розрзняють атласи вс планети, континентв та океанв, кран, адмнстративних районв, соцально-економчн й сторичн.
За змстом найбльш повну й рзномантну характеристику територ дають комплексн атласи, у яких вдображено компоненти природи, економки, населення та культури, х взамозвязки й динамку.
Шкльн кразнавч атласи призначен для вивчення рдного краю учнями загальноосвтнх навчальних закладв кразнавцями-аматорами (мститься нформаця про природу, господарство, культуру, населення, адмнстративно-територальний устрй певно територ, змст кразнавчих атласв, як управляло, доповнються фотографями, малюнками, таблицями, даграмами тощо).
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт