очень необходимо помогите пожалуйстаПрипустимо, що на ринку виробництва телевзорв дють три

Очень необходимо помогите пожалуйстаПрипустимо, що на ринку виробництва телевзорв дють три пдпримства з такими витратами на виробництво кожного телевзора, грн: 500, II 1000, III 1200. Ринкова цна на телевзори ц марки становить 1050 грн. Пояснть, про який тип конкуренц можна говорити у цьому випадку, як це вплива на результати дяльност кожного пдпримства.

Визначте також умови, як важливими для покупцв телевзорв ц марки.

Як змни можуть статися на цьому ринков, якщо виробники домовляться мж собою?

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

Изъясненье:

По перше - це внутршньогалузева конкуренця.

По приятеле - добросовсна конкуренця.

Особливсть конкуренц поляга в тому, що окремий продавець сам по соб не може встановлювати цну вищу, нж ринкова, оскльки покупц можуть придбати необхдну кльксть ц продукц в нших продавцв за ринковою цною. Пдпримець повинен натомсть дбати про зниження собвартост продукц водночас про полпшення його якост чи нших споживчих властивостей.

Найвигднш умови будуть у першого виробника, тому що в нього собвартсть найнижча.

Третй виробник буде знаходитись у невигдному становищи, оскльки буде працювати з збитками незможе втриматись на ринку. Якщо вн не знизить собвартсть то збанкруту.

По трет це олгополя.

За олгопол цнова конкуренця малоефективна. Компаням вдомо, що если вони знизять цни, конкуренти вчинять так само, що призведе злее до скорочення виторгу.

Для заохочення покупцв фрми намагаються надати свом товарам ункальних якостей реальних чи уявних, що називають диференцацю продукту.

Для покупцв важлив цна на продукцю( в даному випадку вона однакова),ункальн технолог як в цьому телевзор, дизайн ,репутаця фрми, умови продажу ( можливсть придбання в кредит) т.д.

Якщо виробники домовляться мж собою, це приведе до збльшення ринково цни . Внаслдок чого перший виробник буде отримувати надприбутки, а третй виробник зможе уникнути збиткв.

Також це крок до монопол.

Kristina
Спасибо большое)
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт