Туристский поход как форма активного отдыха реферат

Туристический поход как форма активного отдыха реферат

Задать свой вопрос
1 ответ

Туризм здатний виршувати оздоровч завдання при неухильному дотриманн правильного режиму пересування по мсцевост, при виконанн пдготовчих загартовуватися при володнн деякими знаннями щодо попередження захворювань. Туризм як вид активного вдпочинку передбача здйснення будь-якого подорож. Це може бути як поздка на рзних видах транспорту, так пший похд (а часто те й нше одночасно). При занятт туризмом можна добре вдпочити, змнивши при цьому обстановку характер дяльност, помилуватися в дороз красивими природними рельефами, познайомитися з рзними культурно-сторичними пам'ятками рзних регонв, посплкуватися з ншими учасниками подорож людьми, як проживають в вдвданих населених пунктах. При здйсненн такого активного вдпочинку важливо знати особливост дозування фзичного навантаження, враховувати вимоги до органзац харчування та вмти верно пдбирати зручну для подорожей одяг.

При заняттях туризмом адаптаця до навантажень вдбуваться набагато легше, нж при заняттях спортом. Похдний режим якнайкраще сприя швидкому пристосуванню до нових разумов. Пд час пересування по мсцевост пшки, та ще з додатковим навантаженням у вигляд рюкзака за плечима, удобно вс м'язи органзму людини отримують досить пристойну фзичну навантаження. Тому при активному рус в туристичному поход необхдно перодично зупинятися для вдпочинку вдновлення сил.

Незважаючи на неминуч тривал фзческенагрузк пд час пших подорожей, верно органзований туристичний похд сприя формуванню бадьорого настрою ма виражений оздоровчий ефект на стан здоров'я людини.

Однак при деяких упущення пд час занять туризмом можлив не зовсм бажан впливу на органзм. Наприклад, в раз недостатньо фзично пдготовки туриств можливий розвиток перевтоми виснаження сил. До таких наслдкв може призвести також наявнсть будь-яких хрончних захворювань, як не виявляються при вдсутност фзичних навантажень у повсякденному житт, але вдразу дають про себе знати в похдних умовах. Подбн фактори проте не абсолютним протипоказанням до здйснення такового активного виду вдпочинку як туризм, однак при наявност вдхилень в стан здоров'я слд заздалегдь ретельно враховувати можлив навантаження на учасникв походу. Наприклад, при активному рус по пересченй мсцевост потрбно розраховувати навантаження на кожного учасника таким чином, щоб попередити розвиток перевтоми не допустити зниження концентрац уваги. Тривала вдсутнсть зупинок для вдпочинку в поход загрожу розвитком стану втоми у людини, при цьому турист 100 бльше схильний до травм набагато грше здатний правильно дяти в можливих екстрених ситуацях.

Таким чином, туризм загальнодоступним активним видом вдпочинку, але при цьому вимага як фзично, так психологчно готовност людини до перенесення фзичних навантажень пд час подорожей.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
по шкале высот определить ,в каком направлении происходит понижение релефа уральских гор

География.

Помогите пожалуйста написать Сочинение Овчинникова "победитель'

Литература.

Здравствуйте. Нужен цитатный план испытания лётчика в лесу главы2-13 по повести

Разные вопросы.

Я хочу найти решение и ответ для этой задачи и получить

Математика.

Здравствуйте Меня зовут Виталий, я AdOps-аналитик компании  Adfinity.pro Заинтересовал ваш проект obrazovalka.com Думаю сможем увеличить

Разные вопросы.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

мне очень срочно нужно сочинение по рассказу экспонат номер по дной

Литература.

В семье из трех человек три электронных устройства: ноутбук, планшет и

Разные вопросы.

Жаркыраган кашка маш жаралгандан ашка маш табышмак жообу менен

Кыргыз тили.

За лето подруги прочитали 48 книг.Причем Оля прочитала в 3 раза

Математика.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт