бографя про Леонарда Давнч

Бографя про Леонарда Давнч

Задать свой вопрос
2 ответа

Ось посилання. Там усе написано. Размышляю, допомогла.

http://mykniga.com.ua/biograph/biografiya-leonardo-da-vinchi-biografiya-cikavi-fakti-dosyagnennya.html

Леонардо да Внч народився 15 квтня1452 року в селищ Анкано поблизу Внч, укрплено фортец за 30 км вд Флоренц, о третй годин ноч, тобто о дев'ятй вечора за сучасним вдлком часу. У щоденнику дда Леонардо зазначено (дослвний переклад): У суботу, о третй годин ноч 15 квтня народився мй онук, син мого сина П'ро. Хлопчика окрестили Леонардо. Його хрестив отець П'ро д Бартоломео. Його батьками були 25-рчний нотарус П'ро його кохана, селянка Катерина. Перш роки життя Леонардо провв разом з матр'ю. Його батько незабаром одружився з багатою знатною двчиною, але цей шлюб виявився бездтним, П'ро забрав свого трирчного сина на виховання. Розлучений з матр'ю Леонардо все життя намагався вдтворити образ у свох шедеврах.

В тал того часу до позашлюбних дтей ставилися майже як до законних спадкомцв. Багато впливових людей м100 Внч сприяли подальшй дол Леонардо. Коли Леонардо було 13 рокв, його мачуха померла при пологах. Батько одружився вдруге незабаром залишився вдвцем. Вн прожив 67 рокв, був чотири рази одружений мав 12 дтей. Батько намагався залучити Леонардо до смейно профес, але безуспшно: син не цкавився законами суспльства.

Леонардо не мав прзвища в сучасному розумнн; да Внч означа просто (родом) з мстечка Внч. Повне його м'я  Леонардо, син пана П'ро з Внч 

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт