Яке значення ма транспорт в економц Украни?

Яке значення ма транспорт в економц Украни?

Задать свой вопрос
1 ответ

Транспорт найважливша ланка у сфер економчних вдносин, одна з провдних галузей матерального виробництва. Вн бере участь у створенн продукц та доставц споживачам, здйсню звязок мж виробництвом та споживанням, мж рзними галузями господарства, мж кранами та регонами. Транспорт необхдною умовою виникнення розвитку нтенсивного обмну продуктами мж окремими територями, що беруть участь у цьому подл. Розширення територального подлу прац, його удосконалення саме виникнення нових, бльш ефективних форм значною мрою залежить вд рвня розвитку транспорту.

Транспорт це комплекс, що складаться з окремих видв: залзничного, морського, рчкового, автомобльного, трубопровдного та повтряного. Вони взамодють мж собою становлять транспортну систему.

Рвень розвитку транспортно системи держави один з найважливших ознак технологчного прогресу й цивлзованост. Потреба у високорозвиненй транспортнй систем ще бльш пдсилються при нтеграц в вропейську свтову економку, транспортна система ста базисом для ефективного входження Украни у свтове спвтовариство й заняття в ньому мсця, що вдповда рвню високорозвинено держави.

Транспорт одна з найважливших складових виробничо нфраструктури держави. Його ефективне функцонування необхдною умовою стаблзац, пднесення структурних перетворень економки, розвитку зовншньоекономчних сфер дяльност, пдвищення життвого рвня населення, забезпечення нацонально безпеки крани.

Транспорт належить до сфери матерального виробництва, його четвертою галуззю (псля видобувно, обробно промисловост та сльського господарства) продовжу виробничий процес, доставляючи продукти вд мсця виробництва до мсця споживання. Продукцю транспорту сам процес перемщення, який здйснються за допомогою транспортних засобв як у сфер виробництва, так у сфер обгу.

Вн вплива на розвиток господарства як споживач металу, енерг, деревини, гуми, нших продуктв. На нього припада значна частина основних виробничих фондв та промислово-виробничого персоналу.

Специфка транспорту, як галуз господарства, поляга в тому, що вн сам не виробля продукцю, а бере учать у створенн, забезпечу виробництво сировиною, матералами, обладнанням перевозить готов вироби споживачу. Транспортн витрати включаються до собвартост продукц.

Транспорт важливою складовою частиною ринково нфраструктури, бо створю умови для формування загальнодержавного й мсцевих ринкв.

Значення транспорту для будь-яко крани, що займа велику територю, дуже велике. Вн вдгра в держав важливу економчну, оборонну,

Економчна роль транспорту проявляться, перш за все, в тому, що вн органчною ланкою кожного виробництва, викону неперервну масову постановку всх видв сировини, палива продукц з пунктв виробництва до споживача, а також здйсню розподл прац, спецалзацю й кооперацю виробництва. Без транспорту неможливо рацонально розмстити виробництво, освоти нов територ природн багатства. Транспорт важливий фактор економчно нтеграц кран розвитку мжнародно торгвл.

Соцально-полтичн функц транспорту виявляються в його здатност здйснювати обмн матеральними й духовними цнностями мж районами, мстами, територями цим сприя х об'днанню в дину державу. Транспорт забезпечу вантажн, побутов туристичн поздки, а також медичне обслуговування людей, полегшу фзичну працю.

Рзномантне важливе культурне значення транспорту, перш за все, поляга в тому, що вн забезпечу сплкування мж континентами, кранами, мстами й людьми, та сприя задоволенню х естетичних потреб культурному обмну.

Оборонна роль транспорту видлялася й пдкреслювалась завжди. У вс часи вн розглядався як один з важливих факторв забезпечення обороноздатност держави. Його функцями перекидання вйськ озбронь, забезпечення об'ктв тилу вйськового виробництва. Вн також важливою частиною багатьох видв вйськово збро.

Повне яксне задоволення потреб крани в перевезенн може бути досягнуте тльки в тому випадку, коли вс транспортн засоби будуть функцонувати розвиватись у взамозв'язку, як диний органчний елемент усього народного господарства.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Во сколько раз число атомов кислорода в земной коре больше числа

Химия.

Составить монолог от имени дневника двоечника 7-10 предложений

Русский язык.

Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

эссе на тему какое образование дается в каждой семье

Қазақ тiлi.

Put the verb in brackets into the Present Indefinite. 1The Volga ,

Английский язык.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт