Твир на тему подорож до стародавнього Киева

Твир на тему подорож до стародавнього Киева

Задать свой вопрос
1 ответ

Минулого року ми усм класом здили до Кива. Це м100 вразило мене свою красотою величчю ще на пдзд до нього. Подорожували ми потягом. Ще на залзничному мосту перед нами вдкрився чудовий пейзаж лвого берега Днпра.

Золот куполи Киво-Печерсько Лаври, що потопали у зелен, вражаючих розмрв памятник Перемоги, у враншньому марев над рчкою ледь виднлось ще клька грандозних споруд це були мости. По их рухались машини, схож на рзнобарвн крапки, вагони метро, подбн до зелених змй.

Удень нас посадили в екскурсйний автобус повезли показати це дивне мсто. Будь-яка екскурся починаться з огляду найстаровиннших памяток, тому нас насамперед повезли до Киво-Печерсько Лаври це найпрекраснше мсце, яке я будь-если бачив.

Багато блокаменних церков з золотими куполами розташувалося серед купи дерев на лвому берез Днпра. Справжн ченц в чорному одяз, багато прихожан, дзвони служба Божа у храм причарували мою душу. Здаться, це мсце пронизане давниною, на мить мен навть здалося, що я в 16 столтт, але мою люзю порушила нова екскурся.

Там же ми побували у верхнх нижнх печерах, де лежать останки рзних видатних людей. Кажуть, що здесь похований Нестор-лтописець.

Наступним пт призначення була найвдомша в Укран вулиця Хрещатик. Нколи у житт я не бачив тако клькост людей магазинв, розташованих у чудових старовинних будинках.

ще ми бачили Софйський собор, памятник Богдану Хмельницькому, побували у музе Слави, катались на функульор, побували на Андрвському узвоз, бачили навть будиночок, який опису Булгаков у свому роман Бла гвардя.

Там же, на Андрвському узвоз, я придбав невеличкий сувенр на память, тепер, дивлячись на нього, завжди пригадую т незабутн дн, що ми провели у Кив.




Леонид
Дякую Але мени потрибно до стародавнього Киева
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт