як полтичн под вдбуваються на Харкивщн на початку 20 ст

Як полтичн под вдбуваються на Харкивщн на початку 20 ст

Задать свой вопрос
1 ответ

Одню з перших подй, як прогримли на всю Украну, стало помилування Юря Луценка. 7 квтня президент Украни Вктор Янукович пдписав вдповдний указ, який дав свободу екс-мнстру.


Крм укранцв, жвавий нтерес до дол Луценка проявляли в вроп. Там вимагали, щоб Луценка, якого 27 свирепого 2012 року засудили на 4 роки, випустили на волю.


вропейц розглядали питання Луценка на рвн з питанням Тимошенко. Там були й дос залишаються переконаними, що хн засудження справа вибркового правосуддя, а тому х потрбно вдпустити.


Попри успх з Луценком, Юля Тимошенко дос залишаться ув'язненою.


Натомсть Юрй псля свого помилування фактично зразу почав вести активне громадське життя. Псля початку вромайдану, вн став одним з лдерв та координаторв протесту.


Зародження "титушкв"


Под 18 травня можна назвати малюсенькою репетицю вромайдану. У цей денек в Укран з'явилися "титушки".


Пд час проведення опозицйно акц "Вставай, Украно!" в Кив (вона також почалася на Майдан Незалежност) група невдомих спортивних хлопцв з Антифашистського маршу, який провела в Кив влада, напала на активств мтингу.


Пзнше сутички вдбувалися на рзних локацях. Билися люди й бля незрозумлого БТРа з морквою, який, мабуть, мав обсмяти Арсеня Яценюка. Але найбльше обурив суспльство напад на журнальчикстку Ольгу Снцарчук та фотографа Влада Соделя.


Група "браткв" у спортивних костюмах налетла та до кров побила журнальчикств. Пзнше виявилося, що 1-го з их, який чи не найбльше кривлявся на камеру та махав руками, звуть Вадим Титушко. Також стало зрозумло, що йому оплатили за побиття мтингувальникв та провокац.



Вдтод Титушко став символом "проплачених спортсменв", а всх спортивних молодикв, як влаштовують провокац на мтингах, почали називати в його честь "титушками".


До реч, сам Вадик не оминув покарання за сво д. За жорстоке побиття людей його засудили умовно до позбавлення вол на 3 роки з звльненням вд виконання призначеного покарання термном на 2 роки. Щоправда, псля цього Вадим навть умудрився отримати фальшиве журнальчикстське посвдчення. Для чого воно йому невдомо.


нформацйна вйна Рос з Украною


Полтичне лто пройшло в Укран довол спокйно. Депутати пшли на канкули та гарно вдпочивали на рзномантних курортах.


А ось новий полтичний сезон, який почався з приходом осен, в Укран був довол активним. Поки в кран готувалися до вронтеграц та розробляли вдповдн законопроекти, з Рос лунали погрози щодо майбутнього Украни псля пдписання угоди з С. Президент Рос Володимир Оковн погрожував перекривати дорогу укранським товарам. Прем'р Рос Дмитро Медведв також постйно повторяв позицю президента.


Крм того, з Рос постйно доходили до Украни страшилки про вропу. Одн з основних повдомлень пвнчного сусда: в вроп процвта гомосексуалзм, а з укранцв там зроблять рабв. Росйськ ЗМ дуже интенсивно пдтримували нформацйний штурм Украни.


Скандально вдомий в Укран Дмитро Кисельов особливо вдзначився в ход нформацйно вйни з Украною. На всеросйському федеральному канал вн розповдав про диких та бдних укранцв, як животикють у кран та сам не знають, що творять. Його передач ряснли перекрученою нформацю та незрозумлими "фактами" про Украну. В передач укранцв порвнювали з африканцями, передбачали швидкий економчний дефолт та розруху.




У вдповдь на д Рос ТСН зняв власну версю програми, але вже про Росю та показав, як живеться обитателям пвнчного сусда.


Зараз нформацйна вйна продовжуться. Росйськ ЗМ активно перекручують нформацю про Украну. Доходить навть до повного вздору, як, наприклад, з "иным" пам'ятником Ленну, який видання Russia today "встановило" на Бессарабськй площ, а потм саме ж "знесло". Видання переконувало, що укранц руйнують столицю крани та знищують пам'ятки архтектури.


Марафон з врозаконами


Президент Украни Вктор Янукович неодноразово протягом року заявляв, що шлях Украни в С невдворотний. Вн переконував, що Украна викона вс вимоги вропи, бо головною цллю крани залишаться нтеграця в спвдружнсть.


Псля цього Верховна Рада почала интенсивно приймати законопроекти, як були необхдн для пдписання угоди з С. Серед основних проектв були закони про прокуратуру, виконання судових ршень, змни до виборчого законодавства, збльшення повноважень рахунково палати, змни до Кримнально-виконавчого кодексу, закон про посилення незалежност трибуналв, про мирн збрання та нш законопроекти, як в С вимагали для пдписання угоди. Серед их вагоме мсце займала ще й вимога дозволити Тимошенко лкуватися за кордоном.




Народн депутати дуже интенсивно приймали закони, але остаточно зупинилися на двох найважливших: про прокуратуру та про лкування Тимошенко. Жодн переговори та робоч групи, як мали знайти компромс для прийняття цих законв, не дали бажаного результату.


Рзка змна курсу розгн Майдану









, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт