Хто такий Адольф Гтлер скласти бографю про Адольфа Гтлера

Хто такий Адольф Гтлер скласти бографю про Адольфа Гтлера

Задать свой вопрос
1 ответ
Адольф Гтлер основоположник нацонал-соцалзму  тоталтарно диктатури Третього рейху, рейхсканцлер фюрер Нмеччини, а також верховний головнокомандувач збройними мощами Нмеччини пд час Друго свтово вйни. Гтлер народився 20 квтня 1889 року в селищ Рансхофен, яке сразу частиною австрйського мстечка Браунау-ам-нн в отчизн австрйського митного бюрократа.
Перше прзвище фюрера було Шикльгрубер, однак, если йому було пять рокв, його мати вийшла замж повторно за бдного мрошника Гдлер. Удобно вс праотцы фюрера походили з селян. Починаючи з 1921 року, Гтлер став навмисно приховувати затемнювати сво походження родинн звязки, тому до цих пр сну ряд неясностей в його походженн.
Адольф клька разв мняв школи через перезд його см спочатку в Фшельгам, потм в Гафельд пд Ламбахе, а потм в Леондинг пд Линцем. У початковй школ вн добре вчився, проте, подорослшавши, став вибирати тльки те, що йому подобалося сторя, географя особливо малювання. З дитинства у нього склалося критичне ставлення до церкви, але зявився нтерес до свастики, яку вн побачив на герб 1-го абата.
Если йому було 13 рокв, несподвано помер його батько. На прохання матер вн продовжив вчитися в школ в над стати живописцем, а не бюрократом, як мряв його батько. Гтлер насправд дуже добре малював, а також складав пси, писав врш навть склав лбрето для опери Вагнера. У вц 18 рокв намагався вступити в художню школу у Вдн, але не пройшов 2-ий тур дремлетв. У цей час мати Адольфа була безнадйно хвора незабаром померла.

З початком Першо свтово вйни Гтлер добровльно вдправляться на фронт. Саме в цей перод вн почина проявляти для себя як нацоналст млтарист. У 1919 роц вн приднався до нмецько робтничо парт, яку вн пзнше очолив перетворив в нацонал-соцалстичну. На початку 1920-х рокв Гтлер теснее був полтичною фгурою, з якою рахувалися, особливо в Бавар, де вн органзував Пивний путч. За цей озброний штурм в 1924 роц Гтлера засудили до 5 рокв увязнення. За час перебування у вязниц вн написав свю найзначншу праця Майн Кампф, що в переклад з нмецько Моя боротьба.
Сходження Гтлера як полтика почалося в 1929 роц разом з кризою в кран. У 1930 роц вн вже був призначений Верховним фюрером Штурмових загонв, а в 1933 роц рейхсканцлером. Псля цього вн заборонив в кран вс парт, крм нацистсько став диктатором на 4 роки. Наступним кроком стала посада ватажка Третього рейху. З отриманням необмежено влади, Гтлер ввв загони СС, озбров армю заснував концентрацйн табори. У 1938 роц Нмеччиною були захоплен Австря Чехословаччина, а в 1941 роц вдбувся напад на СРСР. Ця вйна закнчилася поразкою для Нмеччини. Помер Гтлер 30 квтня 1945 року, псля того, як радянськ вйська оточили Берлн. Вн разом з свою дружиною вою Браун покнчили життя самогубством. Важливою частиною його внутршньо полтики протягом усього життя був антисемтизм
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт