доля укрансько жнки реферат

Толика укрансько жнки реферат

Задать свой вопрос
1 ответ
У нашй квартир висить картина Т. Г. Шевченка "Катерина". Мй батько учитель укрансько лтератури дуже любить цю картину. Вн каже, що шевченквська Катерина нагаду йому Украну, утлену в живий образ. 

Т. Г. Шевченко був не тльки поетом. Вн почав свою творчу дяльнсть як живописец. Вн закнчив Петербурзьку Академю та намалював багато вдомих картин. Поетичний дар пробудився в нього трохи пзнше. 

Трагчна толика укрансько жнки завжди турбувала Шевченка. Ще в часи крпацтва вн бачив, як лама жноч дол несправедливий суспльний лад. Вн глибоко спвчува укранськй жнц, присвячу й сво твори. 

З стор Катерини, укрансько двчини, яка була збезчещена москалем та внаслдок цього загинула, Шевченко присвятив три твори рзних жанрв мистецтва: поему, прозачний твр та картину. У кожному з их засобами, притаманними цьому жанру, створються трагчний образ Катерини. 

Вража досконалсть портретно майстерност Шевченка. Написавши портрет Катерини, вн зумв розкрити психологю, показати всю гаму переживань, важк роздуми про свою долю та сво майбутн. 

Висить шевченквська картина на стн в нашй квартир. Висить та заклика людей: створюйте нове, досконале, бльш справедливе суспльство.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт