Твр на тему вропейська поезя проти вйни

Твр на тему вропейська поезя проти вйни

Задать свой вопрос
1 ответ
Особливо жорстокою, неочкуваною, страшенною у свому перебгу та наслдках Друга свтова вйна.

нтелгенця, зокрема письменництво, не могла залишитися осторонь величезно трагед людства в цлому та окремих народв. Чимало письменникв пройшли вйну, брали участь у боях, втрачали близьких та друзв, були свдками жахливих родинних сторй розлучень та щасливих днань. Багато вршованих та прозових творв митцв з рзних куточкв свту вдобразили горе, кров, сем, злсть, сльози ус атрибути вйни.



Кожна воююча крана виголошувала надто гучн реч, зависок деали та священ нтереси прагла боронити, саме тому багато хто не одразу вдкрив анти людянсть вйни та брехливсть вонно пропаганди. Одразу проти кровопролиття висловлювалися Стефан Цвейг та Бертольд Брехт. Письменники Ернест Мллер Хемнгуей, Ульям Фолкнер, Ерх Маря Ремарк пройшли Першу свтову вйну оцнили вс жахи млтаризму та вйськово агрес. В свох творах вони показують бль втрат та вдчай людей, вдсутнсть будь-яко над на нормальн умови снування, звичайне людське життя. Фронтовики, врячи в певн деали, проходили вйну, але повнстю зневрячись у свой правот не могли знайти спокою у повонн часи. Так народилася генераця втраченого поколння.

Пауль Целан у свох збрках про вйну висвтлю увесь диапазон переживань, як завда людин невизначене завтра, втрата близьких або постйна загроза життю рденьки. Останнм актом стор назива поет вйну чека на Страшний трибунал псля не.

Генрх Белль у свому Подорожнй, если ти прийдеш у Спа, як в нших творах показу звичайну людину на вйн, жертву обставин та часу, в якому випало жити. Геро звичайн солдати, як не знайшли внутршньо сили повстати проти фашистсько системи, тепер постйно страждаюч вд причетност до пламенея нших.

Письменник не тльки засуджу фашизм, але й будь-яку вйну, як прояв насильства над людиною.

Багато нших письменникв та поетв всього свту рзко засудили у свох творах Другу свтову вйну та несли меркнуло не допустити несли бльше подбних трагедй.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт