Допоможть, будь ласка!! Потрбно написати есе на тему "я врю в

Допоможть, будь ласка!! Потрбно написати есе на тему "я врю в чудо". Я перший раз з цим стикаюся не знаю що робити.

Задать свой вопрос
1 ответ
нод, если мен невесело, я заплющую оч починаю фантазувати. Спочатку я обираю улюблений чарвний свт або вигадую свою власну казкову крану. Уявляю, що в тй казц я головний герой, або в тй кран володар. Тод я можу сплкуватися з чарвними стотами, лтати пд хмарами, наче Птер Пен, а з найважливших питань радитися з свом власним драконом. Той дракон мй друг. Вн разум розмовляти завжди мен допомага. У мому свт можуть вдбуватися будь-як под, траплятися несподванки. й певн проблеми, зл сили, загадки, як я не зразу можу розгадати... Але я у свой кран не просто дитина. Там я можу все! Я можу покарати злодя, а можу вдпустити, якщо мен його шкода. Можу захистити слабкого, запросити до казки свого друга, влаштувати пригоди. Тож я кожного денька врятовую свй свт вд негараздв. А ще наводжу порядок, аби вс громадяни мо казково крани були щасливими...

Мен шкода, що я не можу так само просто зробити кращим наш реальний свт. Не можу володти суперсилами та з легкстю розгадувати, хто хороша людина, а хто не дуже. Я не завжди можу навть однй людин допомогти. Але я розумю, коли мо друз роблять добре, а если зле. Бо ц реч однаков як у казках, так в житт. Подорож до казкового свту'вчать мене, що я сам повинен обирати, як мен дяти та яким гером стати. Нехай це поки що злее у мрях, але ж т мр частина мене самого.

Цього методу фантазувати мене навчив один дорослий друг мого батька. Вн завжди перебува у гарному настро, завжди поводиться з мною, як з нор-

мальною дорослою'людиною. Тому я йому врю. 1-го разу вн сказав, що нхто не вм так яскраво мряти, як дитина. Саме в цьому талант поляга поки що моя суперсила. А ще це можливсть.зрозумти, чого я бажаю насправд. Таким чином я вивчаю свй внутршнй свт та доводжу його до ладу.

Так, поки що я вмю злее фантазувати. Але я желаю врити, що людина здатна змнювати свй свт на краще, врю, що дти мають тамний звязок з казковими кранами, звдки вони родом. А ще що если я буду готовий, у мому реальному житт я теж зможу робити велик добр реч. Я не желаю дорослшати, поки не довдаюсь, чи я справд добрий герой.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт