лист звертання до Втмена(дуже термново потрбно)

Лист звертання до Втмена(дуже термново потрбно)

Задать свой вопрос
1 ответ

Волт Втмен (1819-1892) американський поет, есест, журнальчикст та гуманст. Представник перехдного перхвалу мж трансценденталзмом та реалзмом, що обднав ц два напрями в свох творах. Втмен один з найвпливовших поетв американського канону, якого нередко називають батьком верлбру. Його твори на той час були дуже суперечлив, особливо його поетична збрка Листя трави, яку вважали непристойною через неприхований сексуальний пдтекст.

Втмен народився на Лонг-Айленд. Працював журнальчикстом, вчителем, державним службовцем та доктором-добровольцем пд час Громадянсько вйни в СЛА. На початку сво карри вн опублкував досить помрковану новелу Франклн Еванс (1842). Свй головний твр Листя трави Втмен вперше опублкував у 1855 р. за власний кошт. До само смерт Втмен продовжував його розширяти та переробляти. Наприкнц свого життя Втмен перехав до Кемдена, Нью-Джерс, де його здоровя рзко погршилося. Вн помер у 1892 р. у вц 72 рокв, його похорон став громадською подю.

Усе життя Втмен займався полтичною та суспльною дяльнстю. Вн пдтримував Умову Влмота проект поправки до Конституц, яка забороняла рабство, загалом був проти розповсюдження рабства. У свой поез Втмен сповду рвноправнсть усх рас, в певний перод часу вимага скасування рабства, проте пзнше вбача в рус аболцонств погрозу демократ.

Народився Волт Втмен в робтничй см, тому в 11 рокв вже працював хлопчиком на побгеньках у мсцевого юриста безкоштовно, тльки за те, що юрист давав йому книжки з бблотеки. Отдал працював складачем у друкарн, журнальчикстом. У 1846 роц став редактором у Демократичнй газет, але вже в 1852 роц розлучився з журнальчикстикою почав займатися лтературною дяльнстю.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт