Розповдь про мою улюблену книжку. Моя улюблена книжка це Алса в

Розповдь про мою улюблену книжку. Моя улюблена книга це Алса в кран чудес. Безотлагательно

Задать свой вопрос
1 ответ
Мен дуже подобаться книжка Л.Керролла Алса в кран див. Вона дуже цкава, фантастична, з яскравими кольоровими люстрацями. 
Если я читала цю казку, я уявляла для себя на мсц Алси, головно герон, дивовижного твору англйського дитячого письменника. Вс под наче прокручувались у вигляд фльму у мене перед очима, а я була тю двчинкою, з якою вдбулося стльки пригод!
Прочитавши влтку цю найцкавшу, найфантастичншу, найкращу книжку, я стала краще мислити, розбиратися в людях, бльше налаштовуватися на позитив. Псля знайомства з таким лтературним шедевром мен захотлося читати бльше бльше, щоб у мене залишилося ще бльше примних вражень хороших спогадв. 
Благовидна рудоволоса двчинка, заць, що завжди десь поспша дивиться на годинник навчили мене радти життю, милуватися прекрасним, зрозумти свт фантаз пригод. На жалко, под, як вдбувалися з героями мо улюблено книжки, виявились злее сном. Я теж желаю, щоб мен наснився такий смшний випадок, головна героня Алса та вс друз.
Англйц кажуть: Якщо ви не знате Алсу Чеширського Кота, Капелюшника Шаленого Зайця, ви нчого не знате про Англю. Я рада, що побувала в ншй кран завдяки разумнню дружити з книгою. Я вважаю, що в наш вк компьютерютеризац книз повинно вдводиться достойне мсце. 
Болкорев Михаил
Велике дякую спасиб )
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт