ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА!!1. Що таке античнсть?2. Доведть, що Гомер - засновник вропейсько

ПОМОГИТЕ ПОЖАЛУЙСТА!!
1. Що таке античнсть?
2. Доведть, що Гомер - засновник вропейсько лтератури.
3. Образ Одссея.

Задать свой вопрос
1 ответ
  1. Античнсть перод стор вд 800 року до н. е. до 600 року н. е. у регон Середземного моря.
  2. Гомер легендарний давньогрецький поет, якого вважають творцом лади та Одссе, двох славетних грецьких епчних поем, що започаткували вропейську лтературу. В Одссе мститься перше у писемних джерелах повдомлення, що стосуться найдавншого населення на теренах Украни кммерйцв[1]. В античност Гомеру приписувалося авторство й нших творв (див. кклчн поеми; вд деяких з них збереглися фрагменти). Сукупнсть проблем, пов'язаних з особою Гомера його вдношенням до лади та Одссе, про час виникнення, склад взамозв'язок окремих частин цих поем становлять знамените не тльки в порвняльному лтературознавств, а й у всй науц про античний свт Гомервське питання. Вважаться нацональним народним гером Грец.
  3. Одссей один з яскравих геров поеми Гомера. Незважаючи на те, що вн був нащадком богв, герой володв звичайними людськими рисами.  Одссей сильний та хоробрий вон, але були сильнш за нього. Та не фзична пдготовка допомагала герою в бою та в житт. Головними помчниками стали кмтливсть, розум та логка. Саме ц якост зробили Одссея гером.Черта Одссея:
  1. Допомага герою безцнний життвий досвд. Вн багато мандрував тому хитрсть та кмтливсть спонукали обдурити суперникв. Одссей перемг людода циклопа та царицю Цицею, що перетворила його друзв на свиней. Циклопа вн позбавив диного ока. Потм вдало проплив повз сирен та опанував палац. Саме здатнсть перетворити обставини в свою користь допомагала герою одержувати перемогу.
  2. Образ Одссея многострадальний. Герой значний час знаходиться далековато вд рдних земель. Вн суму по жнц, яка чека його. Серце вона болить за рдним крам. В образ Одссея втлються образ всього народу. Незважаючи на вс труднощ, вн все ж таки мр повернутися на рдн земл та обйняти дружину. Ц переживання додають образу величност.
  3. Вдмнно вд образв нших геров античност, образ Одссея багатогранний. В характер героя присутн також негативн риси. Вн розважливий розрахову кожний свй крок. Одссей вм лчити грош отримувати прибуток. Хитрсть проявляться в господарських справах.
  4. Жорстоксть героя проявляться в його помст. Вн не проща свох ворогв. Душа Одссея дуже вразлива.  
  5. Античний герой був популярний серед жнок. Вн купався в х уваз, але щиро кохав тльки свою дружину.
  6. Одссей був зневажений богами та цей факт його не турбував. Навть можливсть отримати безсмертя не захопила героя промняти свою любов до Батьквщини, жнки та сина. Така вддансть визначаться правильними поняттями про честь, совсть та гднсть.
  7. В образ Одссея втлена толика цлого народу, його стремлння повернутися на рдн земл, страждання багатовкового скитання радсть думки про те, що дома чекають.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт