Доклад про индейские племена! Желанно на украинском языке. Пожалуйста безотлагательно!

Доклад про индейские племена! Желанно на украинском языке. Пожалуйста срочно!

Задать свой вопрос
1 ответ
Племена ндБлизько 8% населення нд вдносяться до племнних груп . Пд племенами зазвичай маються на уваз компактн етнчн групи проживають в тропических зарослях або сльськй мсцевост, провдн примтивний (за мрками сучасно цивлзац) спосб життя. Вважаться, що ц племена нащадками найдавнших та корнних мешканцв нд з ц причини х називають адиваси, тобто споконвчн жител. Найбльшу кльксть адиваси прожива в штат Орсса, а також Раджастан, Махараштра, Джаркханд, Мадхья-прадеш, Андхра-прадеш, Чаттсгарх, Гуджарат, Бхар Захдна Бенгаля.
Велика частина ндйських племен дотримуються давнх врувань з елементами колдун (нод чорно), поклонння племнним всевышним духам, шанування шаманв вождв здйсненням жертвопринесень (тварин).У чому уклад життя племнних груп не змнювався протягом тисячолть, що представля безумовний нтерес для етнологв.
[Племнн Тури в ндю]
Племена Орсси
В Орсс живе понад 60 рзних племнних спльнот нащадкв споконвчних мешканцв цих мсць ще доарйсько епохи. Багато з них до цих пр живе в лсах горах далеких районв штату перебувають у вддаленн вд цивлзац. Раягада - це племнна область Орсси, за клькстю племен займа 3-е мсце в нд. Кожне плем'я ма вдокремлений мову, соцальну структуру релгйн ритуали. У мсцевих племнних груп високо розвинен артистичн здбност, що наочно вдображаться в натльних малюнкв, рзномантних прикрасах, узорах настнних малюнках. Музика танець в тутешнх народв невд'мною частиною рзних церемонй сезонних фестивалв. Саоры,що живуть в околицях Таптапани, займаються сльським господарством; х глинян житла гарно оздоблен, мають рзьблен двер перегородки. Отдал на пвдень живуть Койа, х жнки за звичам повинн виходити замж за досить молодих чоловкв. Домнують в Орсс Кондхи, у яких побутували людськ жертвопринесення до 19 ст. В даний час людське жертвоприношення замнено на жертвоприношення тварин, пропонуючи кров велико богин, представлено у вигляд бруска дерева або у вигляд каменю, щоб забезпечити достаток грунту. Члени племен донин використовують стародавн види збро, так як стрли, для захисту для себя житла вд бешеных тварин. Кондхи славляться знанням лкарських рослин та виготовленням красивих металевих прикрас. Плем'я Бондас (гол люди) тибетського брманського походження, складають приблизно 6000 членв. Представники цього племен живуть на вддалених пагорбах тримаються зольовано. Жнки Бонда носять мноочисленные намиста з намистин, мдних србних пластинок, голять голови прикрашають листям кокосових пальм. Зустрти представникв цього племен можна на мсцевому щотижневому ринку по четвергах.
Племена Гуджарата, округ Кач
Кач населяють полукачевые громади, як займаються розведенням верблюдв овець. Скотарськ громади Катча складають джати, бхарвады, содхи рабари. Чоловки здесь пасуть стада, а жнки, дти люди похилого вку займаються домашнм господарством ремеслами. Ремесла не тльки служать засобом снування жителв Каяа. Здесь кожна громадина пишаться свом вдмтним творчстю, дивовижною вишивкою тканин, художньо меблями, одягом, взуттям та посудом. Шкрян вироби з яскравими тасьмами та вишивками изготавляют чоловки народу Мегвал. Клаптев ковдри верблюж сдла роблять жнки Бхарвады. Србн вироби створюють Содха. Багато розписан керамчн блюда, використовуван на святах, виготовляються з чоловками суспльства Кумбхар. Роган, ункальна технка витюватого лакового рельфу на тканини, характерний для селища Нируна. Селища представникв народу Рабари просто впзнати за характерним круглим осель бхунга з глини та очерету з кончним дахом. Ц кругл житла будують з бло глини, покривають рельфним орнаментом прикрашають масою крихтних дзеркал, як забезпечують освтлення. Маленьк вкна в масивних стнах прикрашен мдними аплкацями. Товст стни, маленьк вкна очеретян дахи забезпечують вдмнну теплозоляцю в суворих умовах пустел, а кругла конфгураця сприя циркуляц повтря усередин. Рабари славляться свою майстернстю, х яскрав краскидополняют сувору красоту тутешнх мсць. Жител продають сво вироби в крамницях Ахмедабаду, Мумба Дел. Жнки рабари одягаються в чорне доповнюють одяг србними прикрасами. Вони також носять татуювання у вигляд павичв верблюдв. Чоловки рабари завжди носять злее бл, з прекрасною вишивкою на спин складчаст куртки. Таке вбрання доповнюють червон бл хустки масивн тюрбани. Двчата рабари носять кращ фамльн прикраси починають шити, як тльки виявляються в змоз тримати голку.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт