чого можуть навчити сучасного школяра геро твору пятнадцятирчний каптан?

Чого можуть навчити сучасного школяра геро твору пятнадцятирчний каптан?

Задать свой вопрос
1 ответ

Який би лтературний твр мен не довелося розглядати, в будь-якому випадку можна придти до висновку про те, що вн здатний дати мен щось нове корисне. Кожен создатель прагне подлитися з людьми чимось свом цнним, в той же час багато письменникв справд мудрими грамотними людьми, як знають дуже багато корисного. Зокрема, напевно таким же був создатель роману Пятнадцятирчний каптан Жуль Верн. У будь-якому випадку я можу сказати, що цей роман навчив мене багато чому.

Говорити писати про те, чого я навчився пд час прочитання цього роману, я б мг досить довго. У ньому багато такового, що захоплювало мене до глибини душ, наштовхувало на певн думки змушувало задуматися про т чи нш аспекти буття. Однак все-таки я вважаю за потрбне видлити найголовнший нюанс, щось таке, що здалося мен найбльш важливим у цьому роман. Як мен здаться, кожна молода людина може навчатися у головного героя цього роману Дка Сенда. його поведнка це те, чому потрбно вчитися. Що ж такого особливого в поведнц Дка Сенда яким чином вона мене навчила?

По-перше, варто вдзначити, що Дк Сенд опинився в складних життвих обставинах, в яких далековато не кожна молода людина може вижити. Безлч разв вн був на меж катастрофчних непримностей. Його могли вбити вороги, вн мг допустити якусь помилку, яка загубила б не тльки його, а й багатьох нших людей. Втм, незважаючи на все це, Дк Сенд розумв, що толика життя вимага вд нього вести для себя не як дитина, але як доросла людина, вдповдалекий чоловк. як би складно йому не було впоратися з таким завданням, Дк Сенд робив усе, що мг, н на секунду не замислюючись про те, щоб здатися. Размышляю, що подбну рису нраву духу можу взяти у нього я. Як би важко мен не було пд час життя, потрбно бути готовим до цих складнощв. Доросле життя все одно рано чи пзно почнеться, тому потрбно бути готовим до всього.

Якщо порвнювати цей твр з ншими романами, як я нещодавно прочитав, можна сказати, що вн да найбльше можливостей навчитися чомусь корисному. Це так, перш за все, тому, що в ньому зображений такий же молодий чоловк, як я. Ось тльки у Дка Сенда життя було набагато складнше, йому було потрбно боротися з несприятливими обставинами. Я можу навчитися того, що вн робив, читаючи сторнки цього роману. варто сказати, що мен це успшно вдалося, тому у свому подальшому житт я можу брати з Дка Сенда приклад.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт