Твр-роздум Чи хотла б я бути яянином?

Твр-роздум Чи хотла б я бути яянином?

Задать свой вопрос
1 ответ
Напевне, кожен з нас хоч раз у житт на деклька хвилин вдчував для себя яянином. Взьмемо звичайний приклад: хтось пропону тоб допомогу, але через власне горде Я ти вд не вдмовляшся, навть тод, если так потребуш. нколи, зовсм рдко, яянином бути корисно, це загарту твою наполегливсть пдвищить самооцнку, але важливо не перебльшувати!

Если ж яянин почина полонити для тебя, не треба цьому пддаватись, потрбно боротись! Не можеш сам  звертайся за допомогою, не соромся, зумй перебороти у соб пиху та зухвальство. 

Отже, нколи в соб ми бачимо яянина, але важливо вчасно його побороти. 
Денисенко Катерина


За яких обставин можна потрапити до крани яян?
Яянином, звичайно, можна стати. не обовязково в дитинств чи юност. Це може трапитись з людиною у дорослому вц тод, если вона почне дбати про для себя бльше чим це необхдно. Таких яянв вистача навколо нас, потрбно злее придивитись, краще пзнати людину.

А от чи можна потрапити до само крани яян? Як хлопчик-козопас опинився там? А головне, чому?

Старий, немощний ддусь розповв головному геров про сторю свого життя, як вн випав за борт судна, на якому служив юнгою, пд час сварки. А хлопчина опинився на вулицях м100 в той момент, если залишився на самот з стадом кз. 

Можливо, людина може опинитися серед яянв тод, коли вона зовсм самотня, нкому не потрбна (адже наш герой сирота). Або если втрача почуття людяност, взаморозумння, взамопдтримки (як це трапилось з юнгою)?

Тому кожному з нас потрбно задуматись, ким яким бути, дбати злее про для себя чи хоч нколи зважати на людей, як навколо , можливо, потребують уваги або хоч теплого слова. Можна жити яянином серед людей. Але ужасно опинитись в далекй невдомй кран, з яко нема вороття! Вибр за нами
Пелепей Олександр 

Чи похожий я чимось на яянина?
Виявляться, дуже складно дати вдповдь на таке просте питання Чи похожий я чимось на яянина?. Намагаюся знайти докази того, що н! Але, зясовуться, що яянин в мен таки . 100 сумно навть трохи ужасно. Адже я стараюсь жити так, щоб в усьому завжди допомагати свом рдним близьким людям. Дуже люблю, цню поважаю свох батькв, вчителв. Захоплююся старшим братом. Однокашники  найкращими друзями, товаришами. Нби, все добре. 

Але ж нколи мен дуже лнь допомагати мам, ну хоча б посуд мити зовсм мен не хочеться; вчора я обхитрила брата-Вталя, щоб зробити примнсть соб; а ще не завжди даю списувати арифметику однокласникам. Та й ситуацй з учителями теж назбираться, хоча б тому, що все завжди встигнути неможливо!

То що ж я недеальна! клаптик яянина таки сидить в мен! Та найважливше те, що я це усвдомлюю,  буду робити все, щоб вн не рс не завойовував мене. 
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт