Твр-опис "Як виготовити писанку"

Твр-опис "Як виготовити писанку"

Задать свой вопрос
1 ответ

Для писання писанок необхдн так матерали:

 ячко писачоканлнов фарби рзних кольорвпвлтров банки з 2/3 води (для розведення фарби)свчкабджолиний вскпростий олвецьсерветки з паперу або тканини

Спочатку треба розчинити фарбу у вод. Для цього беруться пвлтров банки з 2/3 води. Температура води ма бути не нижче 38 не вище 42 градусв.

Ячко треба добре помити у теплй вод й легенько промокнути рушником або серветкою.Дал обирамо орнамент писанки, який би хотли вдтворити. Й легенько за взрцем наносимо олвцем Опсля розгрвамо писачок над свчкою, набирамо у нього вск й наводимо спочатку лн й мсця, як за задумом малюнка мають бути блими.лн малюнка.Опсля на клька секунд занурюмо яичке в оцет, одразу витягумо й на 2-3 хвилини обережно кладемо у банку з жовтою фарбою (або якою ншою свтлою фарбою). Если вийняли яичке, обережно обтирамо його вд залишкв фарби. Дал наводимо воском нш детал малюнка, як мають бути зафарбован цим кольором. так вд найсвтлшого до найтемншого кольорв. Остання фарба, в яку Але тут клька секретв, без яких пофарбувати яскраво писанки  А вся справа в оцт. Класти в нерозведений оцет ячко треба виключно перед першим! фарбуванням, коли вже нанесли перш лн воском. Виймати з оцту ячко треба дуже обережно, удобно не торкаючись шкарлупки (бо пд дю оцту верхнй прошарок м'якне й будь-як торкання його стирають, що унеможливлю проникнення фарби вглиб) й, не обтираючи, одразу занурюмо яйце у розчин фарби.

Другий момент, про який варто пам'ятати. Зелена фарба псля червоно, так само, як червона псля зелено, погано береться, тому писанкарки радять псля фарбування в однй з цих фарб занурити яйце ще раз в оцет, який ма роз'сти частину нанесеною фарби й таким чином позволить краще взятися червонй або, вдповдно, зеленй фарб.не вдасться.занурюмо писанку, чорна.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт