Напишите пожалуйста спочинение на тему "Чому я вважаю Яву Павлушу

Напишите пожалуйста спочинение на тему "Чому я вважаю Яву Павлушу справжнми друзями". За твором Нестайка "Тореадори з Васюквки"

Задать свой вопрос
1 ответ
Фантастика та пригодницьк романи улюблен твори будь-якого пдлтка. Мабуть, кожен хлопець з нашого класу мр про так подорож, як у Робнзона Крузо з роману Данеля Дефо або у Дка Сенда з П'ятнадцятирчного каптана Жуля Верна... Хочеться пройти по заплутаних шляхах пригод Шерлока Холмса з оповдань Артура Конан Дойля, але розумш недосяжнсть свох бажань...

Та если береш до рук книжку Всеволода Нестайка Тореадори з Васюквки, розумш, що ти частенько разом з своми друзями опиняшся у подбних ситуацях веселих пригод. Незвичайн под, як вдбуваються з головними героями Явою Павлушею, захоплюють, переносять читача до Васюквки аж у метро до станц Клуня станц Крива груша, де борсаться нещасна свиня Манюня. Без слз смху читати Тореадори з Васюквки неможливо!

Здаться, що я знайомий з цими хлопцями вже клька рокв!

Павлуша Ява (насправд його ваном звати) найкращ друзяки напарники. Гострий на язик дд Салимон каже про них: Одно... Ява Павлуша пшли. От хлопц! Орли! Соколи! Гангстери, а не хлопц! Нема на них буцегарн.

Павлуша Ява роблять дошкульн витвки не тому, що зл за нравом: м хочеться, щоб про них слава... гримла на всю Васюквку, як радо на Перше травня.

Енергя фонтану з хлопцв, тому вони й вигадують рзн штуки - викаблуки. За нравом Павлуша Ява дуже схож, але бльшим винахдником лдером у дружнх стосунках ван. Це вн вигадав випустити пугутькало в клуб пд час лекц на тему Виховання дтей у см', влаштувати бй бикв з головною геронею коровою Контрибуцю, зробити пдводного човна з напвзатоплено плоскодонки...

За свом характером хлопц добр, смлив та спвчутлив до чужого пламенея: вони могли б не ризикувати здоров'ям життям, если почули з глибини колодязя плаксиве щеняче скмлння.

Попри вс суперечки мж друзями, Ява зважа на недавню хворобу Павлуш спускаться в колодязь: .... в для тебя була ангна тиждень тому. Тоб не можна в колодязь, каже вн другов, если вони виршують, кому спускатися за цуценям. Крм того, ван проявля неабияку кмтливсть, если задю в рятувальнй операц брус-перевагу, врьовку з прив'язано кози. З того моменту друзв стало тро: Павлуша, Ява Собакевич цуценя, якого витягнули з колодязя.

Як цкаво читати про вс весел пригоди Павлуш та Яви кмтливих та винахдливих геров Всеволода Нестайка! Здаться, що й сам создатель такий же развлечений, кумедний чоловк, що добре знаться на дитячих нравах, з гумором, рончно одночасно з милуванням опису свох геров! Книжка

Всеволода Нестайка Тореадори з Васюквки стала мою улюбленою, а геро пригод Павлуша Ява найкращими моми друзями.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт