твр для чого я живу на Земл Яке мо призначення

Твр для чого я живу на Земл Яке мо призначення

Задать свой вопрос
1 ответ

Для чого я живу?

Вд початку до кнця людина йде по стежц життя. Кожен проходить по-свому. у кожного з самого народження до смерт призначена смуга подй, яка може зазнавати змн з боку само людини, вона ж надля наше життя певним змстом. Багато хто з нас шукають той самий вектор життвих зусиль, спрямованих на досягнення поставлених цлей, а хтось знаходить його вдразу рухаться по ньому все сво життя. Але варто жити тльки заради самореалзац? Хба ми народжен злее для здйснення власних бажань?

Я вважаю, що основна мета людського життя щастя. Це явно. Незалежно вд того, хто ми атести або вруюч, буддисти або християни, вс ми шукамо чогось кращого в житт. Таким чином, на мою думку, основний рух в нашому житт це рух до щастя

На мй погляд, будь-яка людина ма розвиватися морально виховуватися, тим самим шукати свй життвий шлях його сенс. Не варто забувати про те, що ми вс народжен рвними, кожен з нас може внести свй внесок у розвиток людства. Будь в змоз дарувати добро любов, незважаючи на навколишнй змг нашого сучасного суспльства. Нередко здаться, що легше бути нечесним, недобросовсним, непорядним, щоб досягати свох цлей, нехай корисливих шляхом. Але не треба шукати легких шляхв, адже вони не завжди так легк. За будь-яке дяння миттво д наслдок, все в житт знаходиться в рвноваз, це слд памятати!

Життя цкава штука, яку я повинен тримати в жакових рукавицях, завжди передбачаючи вд не несподван повороти подй. Тльки впевненим кроком, переступаючи через вс перепони, я досягну настльки бажаною нагороди, яка дасть мен можливсть рухатися отдал по дороз мой дол. А хто що да мен цю впевненсть? з-за чого я продовжую йти не зупиняючись?

Заради больших малюсеньких миттвостей, заради чуда, заради чарвництва, я продовжую мй шлях з тих, хто подарку мен сво усмшки гр свом теплом, хто потребу мене, врить, сподваться, шука в кожному погляд перехожого. Я живу заради рдних близьких, можливо це так, але сущность глибше?

Все мо життя складаться з незабутнх вдчуттв численних миттвостей, як дають мен прагнення вдчути х ще раз повторити те, що не забуду несли. Це становить мо щастя, заради цього я щодня встаю проробляю певне коло дй, заради цього я кожен денек живу. Саме щастя не просто промен сонця в безпросвтн будн, це рвновага мо душ, яка постйно разговаривать мен: дихай, живи, обожай!

 Для чого я живу? Для усвдомлення того, що я цлком щасливий щаслив вс, хто оточу мене.

Часом в мому житт зявляються чорн смуги, мене переслду невдача, оточують програш, але тльки завдяки цьому, я починаю по-справжньому цнувати сво щастя, добиватися його творити. Як казав один з письменникв: Щастя не шукають, як золото або виграш. Його створюють сам т, у кого вистача сил, знання любов.

Я живу, щоб знайти в соб сили, здобути знання, вдшукати любов створити щастя!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт