Гамлет вчний образ свтово лтератури

Гамлет вчний образ свтово лтератури

Задать свой вопрос
1 ответ

Все пддавати сумнву

У наше столття, як в нш часи, сумнв не в чест у людей. Сумнв притаманний людин флософського складу розуму виника в момент зткнення особистост з злобном, яке до пори приховувались пд покровом благочестя.

У Гамлета переворот свтогляду вдбуваться псля зустрч з тнню батька, який звинувачу в свой смерт дядька царевича заклика помститися за свою загибель. Чудовий свт, в якому людина представлялася Гамлету гдним внцем свтобудови, вдкрива спадкомцю трону свою темну сторону.

З цього моменту герой все ставить пд сумнв. Свт розхитався, втратив опору.

Бути чи не бути ймоврно, головне питання, що поста перед людиною.

Питання про те, чи варто життя того, щоб його прожити. А ншого життя нема, не буде. Повльнсть нершучсть Гамлета виходить саме з цього.

Мстити або не мститися?

Нершучсть героя спантеличу дуже багатьох. До чого задаватися нерозвязними питаннями, якщо пд рукою шпага. Але питання про помсту не таке просте. Заповд людини мстять дв протилежн вказвки на цей рахунок.

Око за око, наставля Творець. Але застерга людину вд вбивства.

Ворожнеча Монтекк Капулетт, яка перешкоджа коханню Ромео Джультти, представляться нам атавзмом. Заклик тн батька Гамлета до помсти змушу квапити под принца.

Але герою все не так явно. Людина не зна, звдки приходять сни. Послан вони свтлими або темними мощами? Чи не тнь батька диявольським баченням, через яке хлопот хоче викрасти душу Гамлета?

Ц питання за межею розумння людини, навколишн схильн бачити в геро всього злее божевльного. Гамлет майже з радстю погоджуться на цю роль. Оскльки говорити правду вдповдати на каверзн запитання привлей юродивих флософв.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт