черта геров твору останнй листок Плиз помогите

Черта геров твору останнй листок Плиз помогите

Задать свой вопрос
1 ответ

Джонс гарно малювала, була досить розумною працьовитою, але хба ц якост могли й допомогти на шляху до повноцнного одужання? Н, няк не могли. Щоб розлучитися з хворобою одужати, людина виновата володти мощью вол, а ось у Джонс , на жалко, практично не було. Вона зневрилася в тому, що зможе одужати, хоч це залежало цлком виключно вд не само та вд вдношення до свого захворювання. Навть доктор, який вдвдав Джонс, сказав, що вд настрою залежатиме, виживе вона чи н. Але двчина не могли в це врити, навпаки вона почала думати, що погибель прийде до не тод, если з дерева, яке 100ть за вкном, опаде останнй листок. Але час йшов, дерево повнстю опало, а один-диний листок все продовжував висти. Нарешт це додало впевненост двчин, вона стала ншою вона стала врити в те, що вижива. Саме тод Джонс одужала, стаючи все мцнше денек вд денька. На приклад Джонс можна зрозумти натуру творчо людини, яка потребу пдтримки нод навть жертовного искреннего лкування. На жаль, цною порятунку життя Джонс для Бермана стало його власне життя.

Сью подруга Джонс, разом вони знмають кватриру. Сью також художниця, разом з подругою вона длить сво незгоди та радощ. х дружба бльша, нж просте товаришування, бо кожна здатна на самопожертву заради ншо. Життя не занадто добре до двчат, вони змушен брати замовлення на малюнки заради грошей, як потрбно сплачувати за помешкання, жу та нш людськ потреби. Проте х мзерних заробткв ледве вистача на те, щоб сплачувати рахунки. Тому тяжка хвороба Джонс для двчат нелегким випробуванням, адже грошей на лки нема, нема можливост х заробити. Джонс вимушена залишитися без медично допомоги, вч-на-вч з хворобою, користуючись лише дружньою пдтримкою сво подруги Сью та ветхого живописца Бермана.

Бермана людянсть, здатнсть думати про ншого. Непоказна, звичайна людина, у яко бльше мнусв, анж плюсв, здатна на високий моральний вчинок. Дивак, неспроможний намалювати художнй шедевр, здатний на шедевр людяност. 330 грн. от 549 грн. 299 грн. от 3 499 грн. О.Генр не випадково порвню Бермана з Мойсем. Як пророк блукав з свом народом 40  рокв пустелею, так Берман мряв створити шедевр намалювати безсмертну картину. Ризикуючи життям Берман Мойсей виконали свою мсю. Бблйний пророк   привв свй люд у землю обтовану передав людям 10 заповдей Божих, як    допоможуть людин врятуватися вд грха, а  живописец намалював свй    шедевр останнй листок плюща на стн сусднього будинку. Тим самим    врятував Джонс вд смерт. Цьому малюнков судилося стати першим останнм шедевром Бермана, в який вн вклав сво велике серце, що билося в грудях художника невдахи Берман намалював не просто  листок, це був його шедевр, про який вн мряв усе життя, читамо у фнал новели. Добро, яке зробив Берман, це врятоване життя молодо двчини, в першу чергу, здйснення його заповтно мр. Вн виконав сво призначення  на земл творити благо прекрасне життя вн прожив недаремно. Цей старий невдаха поста взрцем т дво любов, яка без жодного слова кидаться на допомогу ншим. Образ Бермана набува справжньо духовно велич.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт