Потрбно написати твр, Що таке обличчя або Вйна як форма життяДАЮ

Потрбно написати твр, Що таке обличчя або Вйна як форма життяДАЮ 20 баловТолько много напишите прошуууу !!

Задать свой вопрос
1 ответ

Козацьке прислвя разговаривать: Если всм народом дмухнути, то ураган буде! Саме з такими словами козаки починали свою боротьбу проти поневолювачв. через чотири столття знов наш укранський люд дмухнув в сторону злобна, фальш, лицемрства.

Тарас Шевченко знав, що непоборним нашим бажанням було звльнення нас вд гипетсько язви невол, мечем Архангела Михала. Сам ми боялися взяти до свох рук холодне залзо й ним розрахуватися за сво кривди, здобуваючи волю. Цей ужас це не було фзичне безсилля, а страшне духовне рабство, якого Шевченко нколи не визнавав, постйно з ним боровся й лкував вд нього нашу народну душу.

Шевченко знав бачив, що ми вмирамо рабами не тому, що ми слабк фзично, а тому, що ми захворли духовно, бо размышляли, як раби. А рабв навть Бог не може визволити. Рабв до раю не пускають! так заклики нередко лунали на Майдан вже вкорнилися у свдомост укранцв. Такими закликами, патротичною атмосферою кожен укранець змнився, переборов у соб нечисть, став добршим. Кожен усвдомив, що нас всх обдну не тльки спльна обкладинка паспорта, а спльна сторя, наця, душа.

Наступникам большого Кобзаря вже не угрожать тотальне затемнення свдомост, бо нам болять рани наших Геров, в памят сяють хн оч; на сторож кожного укранця частью випадку стоять наш захисники. З кожною кулею, яка зупиняла чись серце, з кожною сльозинкою, кожною миною хвораю та страху ми ставали бльш мужнми, сильншими. Щоправда, заплатили зависоку цну. Просимо сво чистою безмежною укранською душею у Господа заступництва

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт