твр-роздум на тему::Розумння краси в рзних культурах. 6 клас

Твр-роздум на тему::Розумння краси в рзних культурах. 6 клас

Задать свой вопрос
1 ответ

гипет

гипетськ чоловки висувать неймоврно сувор вимоги до зовншнього вигляду жнок: справжня красуня ма велик яскрав оч, довге шовковисте волосся, маленьк губи, округле обличчя та прекрасну фгуру (не занадто пишну й не занадто струнку).  

Франця

Французи надають перевагу природнй крас: майже непомтний макяж, трохи розтрпане волосся, коротк нгт та струнке тло. Крм того, справжня француженка ма володти бездоганним вкусом, аби демонструвати сво переваги за допомогою вишуканого одягу та грамотно пдбраних аксесуарв.  

Японя

Японц, як бльшсть азйцв, цнують близну жночо шкри. Для того, щоб обличчя виглядало деально, в арсенал мсцевих красунь завжди деклька засобв для вдблювання шкри. До того ж, япошкам подобаться вдкритий погляд вропейських двчат, який вони створюють соб за допомогою довгих та пдкручених накладних вй.  

ндя

Найбльшу увагу ндйц придляють крас жночих глаз, як в деал мають бути свтлими та мати форму мигдалю. Аби надати розрзу глаз бажано форми ндйськ жнки використовують чорну пдводку та густо накладають туш. Володаркою канончно ндйсько вроди вважаться вдома актриса Боллвуду Айшваря Рай оч вважають деальними далековато за границами рдно крани.

Бразиля

Бразильц просто втрачають розум, если бачать украшав та велик сдниц, як цнуються здесь бльше за пишн груди чи тонку талю. Двчата в Бразил придляють багато часу догляду за свою гордстю ходять на масаж, обертування та рзн апаратн процедури. Дехто навть виршу лягти пд нж хрурга, аби збльшити сдниц за допомогою мплантв.  

Швеця

Еталоном жночо вроди в Швец справжня нордична красота: платиновий блонд, свтла шкра, блакитн оч та висок скули. Шведки, як хн колжанки з Франц, багато уваги придляють свому одягу, проте хнй стиль ще бльш стриманий та простий.

Австраля

В Австрал, на вдмну вд бльшост кран свту, не було няко епдем захоплення анорексичною красотою здесь издавна в мод спортивна, атлетична фгура та не больна засмага. Мсцев красун просто неймоврно виглядають в бкн, а це довол важливо в кран, де стльки пляжв.  

ран

В ран суспльство висува досить сувор вимоги до пристойност зовншнього вигляду жнок, а тому всю свою увагу мсцев двчата придляють крас обличчя. Вони частше за всх у свт звертаються в клнки пластично хрург, здебльшого для виправлення форми носу. Процедура ц не з дешевих, тому т, хто може соб дозволити, автоматично вважаються успшними та багатими. Саме через це в ран стало модним носити повязки, що накладаються на нс псля ринопластики. Дехто просто носить бинти довше за потрбне, нш ж деколи одягають повязки просто так, аби пдкреслити свй статус.  

Мавританя

Здесь безумовною ознакою краси пишнсть жночих форм, причому меж в бездоганност просто нема, а бльше означа краще. Доки жнки по всй планет марять стрункими нжками та пдтягнутим животом, мавританськ батьки вдправляють свох дтей в спецальн табори з набору ваги. Здесь дти можуть надати за добу до 16000 калорй, а все задля того, аби здаватися багатшими мсцев вважають: зайва вага найголовншою ознакою грошово стабльност, адже якщо людина може сти стльки зайвого, то в не точно все добре з фнансами.  

Тож, як бачите, стандарти краси були рзними не тльки в епоху Ренесансу та неймоврних 1920-хх прямо сразу в свт незлченна кльксть вдмнностей, за якими ми оцнюмо жночу вроду. Проте ТЕТ вважа, що некрасивих двчат просто не сну!  

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт