яке враження справила елза на гостей пан хгнс

Яке враження справила елза на гостей пан хгнс

Задать свой вопрос
1 ответ

Контрастне протиставлення зовншньо досконалост та внутршнього безкультуря, чтко промальоване Шоу в другй д, досяга апогею у зяв герон в третй д, коли вона - несподвано для господарки - опиняться у втальн мсс Хгнс. Глядач бачить справжнй шедевр: Елза, вишукано вдягнена, справля таке враження свою красотою, що при появ ус встають. Керована сигналами Хгнса, з вдтрено-ваною грацю вона пдходить до його матер.

На це варто звернути увагу: Ус встають! Отже, також не можуть утриматися, тому встають разом з усма, творц? Чи зобовязана вставати лтня жнка, если до втальн заходить двчина, яку вона, до реч, до себе не запрошувала? Але пан Хгнс теж не утрималася

Не можна не помтити, що поява Елзи виклика фурор саме тим, що двчина бездоганна зовн, це загальне вставання свдчить перш за все про вдверте захоплення присутнх саме цю зовншньою досконалстю герон. Окрм того, здесь поднуються як красота двчини, що дана й Богом, так набута завдяки навчанню чудова вимова. Проте, як тльки Елза заходить у смак розмови, очевидною ста дисгармоня зовншнього внутршнього в нй: тут впада в око натренована грацйнсть покрне слдування сигналам Хгнса.

Степка Адамкович
спасибо
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт