Твр "Поразка чи перемога Нори" Безотлагательно!!!!

Твр "Поразка чи перемога Нори"
Безотлагательно!!!!

Задать свой вопрос
1 ответ

У пс Генрха бсена Ляльковий дм  розповдаться про смейне життя Нори Торвальда. Торвальд був заможним чоловком,  у нього було все - бота, смя, затишний дм любляча дружина Нора. Шлюб цих двох осб нагадував псу у ляльковому будиночку. Чоловк був дуже толерантний, поважав для себя вважав, що брехн не повинно бути в хньому смейств.  Проте одного разу все помнялося. Если чоловк Нори був хворим, вона робила все, щоб вилкувати його, але й не вистачало грошей. Тод вона почала пдробляти пдпис свого батька на документах, тобто, вчинила злочин. Нора розумла, що цього Торвальд не пробачить й несли,  якщо дзнаться, хоча за цим вчинком стояло бажання врятувати його життя.

Нора    потроху  сплачувала борги,  в як потрапила,  рятуючи його. Коли про таке становище дзнався чоловк, вн був у сильному розпач. Вн хотв вигнати Нору з дому, казав що вона недостойна виховувати хнх дтей, але його позиця рзко помнялася, коли чоловк, який видав Норин секрет,  сказав, шо не розкри цю тамницю нкому.

Саме тод Торвальд заспоков свою жнку сказав, що у их буде все добре, оскльки нхто не дзнаться про вчинок. Але Нора псля довгих роздумв  виршила пти з дому, в якому сприймають за ляльку.

Я вважаю, що Нора була варта кращого ставлення до для себя з боку сво см*, оскльки любила свого чоловка готова була на все заради Торвальда.  А вн натомсть  був ладен вигнати з дому за те, що вона пдписувала фальшив документи, щоб добути грошей врятувати  йому життя. Саме через це вона покинула свох дтей чоловка, хоча й було дуже боляче усвдомлювати, що нколи,  можливо,  не побачить свох дток.

Вдкритий фнал п'си не дозволя визначити, що чека Нору: перемога або поразка, загибель або нове життя.  Адже Нора живе не свом життям. Вона сама ззнаться, що вдчува для себя лялькою, що нею завжди керували - спочатку батько, потм чоловк. Мен шкода .

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт