У чому сутнсть чайно церемон в сприйнятт японцв?

У чому сутнсть чайно церемон в сприйнятт японцв?

Задать свой вопрос
1 ответ

Це бльше схоже на медитацю спробу вднайти гармоню не злее у соб, а й з ншими людьми.

Женек Ходановский
Яку роль вдгра знакка у повст Тисяча журавлв? Назвати символи, пояснити х значення Это не знаешь?
Стефания
(Тисячокрилий блий журавель ма символчне значення. Вже псля першо зустрч образ юно красун Юкко у Ккудз асоцються з малюнком блоснжного тисячокрилого журавля на фуроск. Юкко буде щаслива, бо журавель священний птах, що пдносить у небеса тих, хто досягнув у земному житт безсмертя, це символ щастя, удач, довголття. У фнал повст знакка речей природи зливаться водино.
Витька Тундыков
Уранц, псля ноч з Фумко, Ккудз у саду перед чайним павльйоном пднма друзки чашечки, розбито двчиною напередодн. з цю чашкою пов'язан стосунки чотирьох людей: батька Ккудз з пан Оота самого Ккудз з Фумко. Ккудз склав разом чотири больших друзки, в його долон з'появилась чашечка. Тльки на краю не вистачало шматочка. Ккудз узявся його вдшукати, та згодом полишив цю спробу.
Алла Шалигина
Пднявши оч вгору, вн побачив, що на сход помж деревами сяяла одна велика зрка. Скльки я вже не бачив ранково зор! - подумав Ккудз, дивлячись у небо, що потроху затягували хмари. Зрка виблискувала серед хмар вд того здавалася ще бльшою, нж була насправд... Нема сенсу збирати черепки, если на неб ся зрка таким свжим блиском, - промайнуло у голов Ккудз. вн кинув уламки на землю.
Miroslava Surnova
Фумко, ршуче розбиваючи ввечер чашечку, немовби брила вс пута минулого, як безнадйно заплутали т, хто пив чай з ц чашки до не, пута, що не вдпускали вд спогадв тих, хто живе нин. Потворна родима пляма на грудях (тобто на душ) Ткако Ккудз це знак гидко чорно пелени, що застила йому свт, вд яко намагаться звльнитися Ккудз)
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт