новела яка допомогла мен зрозумти

Новела яка допомогла мен зрозумти

Задать свой вопрос
1 ответ

Новела Акутагави "Павутинка" допомогла мен зрозумти досить просте правило морал: щоб жити добре, треба добре ставитися до оточуюючих. Це золоте управляло  спокон вкв було залишаться актуальним  для всх людей, незалежно вд х вросповдання.  

Оповдання починаться з опису великолепного лтнього ранку. Ранок в японськй традиц знак нових надй, пробудження переродження людсько душ.  В озер, яке символом джерела життя, очищення, початку кнця всього сущого на земл, квтнуть священн квти лотоси символи духовно чистоти святост. Берегом озера знчевя  походжа Будда божество, знак добра, гармон, моральний деал людини.  Будда випадково загляда в глибину озера, де можна побачити пекло, його погляд пада на гршника Кандата, який покараний за страшн злочини, як вн вчинив за життя. Будда нби перегляда грхи Кандати раптом серед них бачить один-диний  добрий вчинок: колись Кандата пожалв павучка не наступив на нього. Цього для Будди було досить, щоб дати злочинцю шанс,  адже павук знак звязку мж свтами, мж простором часом, знак найвищо мудрост, вн пряде нить життя.

Новела допомогла мен зрозумти, як важливо нод вмти поставити себе на мсце ншо людини, проявити спвчутя до дол, подати руку допомоги.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт