яки мають буты стосунки в сими на приклад и сими джурив

Яки мають буты стосунки в сими на приклад и сими джурив

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

Основн фактори:

- Температура: вдносини у отчизн можуть бути, як теплими, так прохолодними, нод, й зовсм морозними.

- Тиск: нередко один з партнерв намагаться "володти" ншим, манпулювати, здйснювати психологчний тиск, обмежувати свободу.

- Хмарнсть: все залежить вд чесност та прозорост стосункв свтло й сонячно, або неясно та мрачно (коли багато тамниць та брехн).

- Швидксть втру: одн см' живуть дуже динамчним життям, кипння емоцй та пристраст нередко сваряться та швидко миряться, а бувають дуже статичн, нертн стосунки з затяжними кризами.

- Опади: тут варто говорити про ус позитивн та негативн емоц. В залежност вд ситуац "емоц" або випадають дрбним дощем або ж потужною зливою.

Враховуючи ус ц фактори, психологи видляють 5 типв психологчного клмату в см':

1. Демонстративний в таких см'ях нередко брешуть один одному, недоговорюють, але нби з "кращими намрами", вд надбережливого ставлення до кохано людини. Намагаються говорити злее про яксь позитивн моменти та успхи, уникають розмов про проблеми та негаразди. Складаться враження "люзорно дил". Загалом вдносини тепл. Членам см' подобаться проявляти теплоту, дбайливсть, отримувати натомсть те ж. Негативн моменти просто забуваються прощаються, тому що у партнерв спльна мета показова деальна отчизна.

2. Партнерський так пари формуються на спльнй де шлюбу як добровльного союзу, який створються задля того, щоб полегшити життя одне 1-го, зробити його цкавшим, простшим, безпечншим. Вдносини прозор, плдн та рацональн. Емоц не подавляються й не придушуються, в родин прийнято говорити про те, що турбу. "Температура" в такому дом теплою, атмосфера цлком гармонйною, але якщо хтось з членв родини почина "паразитувати", то так д швидко прискаються для стаблзац партнерства. Присутня повага до ндивдуального простору, власних нтересв та хоб кожного.

3. Вддалений - у членв см' рзн нтереси, сво власне коло сплкування. Нередко см'ю об'дну лиш те, що вони живуть разом пд одним дахом, мають спльних дтей. Мнмум контактв. Мнмум емоцй. Мнмум взамних вимог. Мнмум взамного нтересу.

4. Товариш по чарц найважливш потреби у таких партнерв це задоволення гедонстичних мотивв, нередко це неблагополучн см'. Як правило у всх членв см' низька або нестйка самооцнка. Багато емоцй, радсних сумних, ррацональна поведнка. Члени см' охоче брешуть сам соб, ншим, виправдовуючи власний спосб життя. Вони схильн до рзних шкдливих звичок та залежностей, потурають слабкостям. Проте конфлкти розпалюються нередко, особливо пд впливом негативних станв, фрустрац, дратвливост.

5. Автократичний если у см' виражений лдер. Нередко це чоловк при непрацюючй дружин, схильний домнувати та визначати життя нших членв см'. Рдше це дружина, що волод владним нравом змогла пдлаштувати пд для себя чоловка. Лдер визнача структуру взамин у см': меж свободи та характер емоцйних проявв. Якщо вн каже, що треба виявляти взамну повагу, нш члени см' проявляють. Якщо лдер проти того, щоб плакали, тод вс стримують ц емоц. См' з автократичним лдером досить стабльн, статичн. Якщо лдер втрача свою об'ктивну влада, у вдносинах наста серйозна криза.

Разъяснение:

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт