яку роль на вашу думку вдгра вчитель

Яку роль на вашу думку вдгра вчитель

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

У люд кажуть, що письменник живе у свох книгах, скульптор у створених ним статуях, а вчитель у думках справах учнв. Тому кожна людина з почуттям вдячност згаду свою рдну школу, свох духовних батькв учителв все сво життя. Адже в кожному прожитому у школ дн було щось неповторне, незабутн, що лиша у кожнй душ свй вдбиток. Праця вчителя в ус часи була в пошан, оскльки покликана нести людям найголовнше багатство знання. У кожного з нас був вчитель, який пробудив жагу до знань, був ином порадником.

У сучасному словнику можна прочитати, що вчитель це людина, яка авторитетом у певнй галуз, яка вплива на нших, переда м свй досвд, знання, служить м взрцем. Без сумнву, вчителем бути нелегко. Скльки йому доводиться невтомно працювати, аби навчити дтей рзних наук, допомогти пзнати свту у всьому його рзнобарв!

Ми дякумо усм вчителям за невтомну працю, за т зерна знань, що вони сяли протягом багатьох рокв у серця учнв. Щира подяка кожному вчителю гмназ за хню любов турботу!

Дорог наш вчител! Ми йдемо ви лишатесь, але навть випускаючи сво учнв у велике життя, ви назавжди залишатесь з ними, оскльки наука, досвд любов пдтримують цлком дорослих вже людей протягом усього життя. Будучи для учнв старшими товаришами порадниками, сумлнно виконуючи свй професйний обовязок, ви 100те для них запорукою життвих професйних перемог, оскльки здобуваються вони, завдячуючи закладеним вами знанням.

Приймть нашу щиру вдячнсть за ваше високе служння обранй справ, невтомний творчий пошук, самовддансть, благо щедрсть душ та побажання мцного здоровя, яке буде запорукою щастя, великих творчих успхв, невичерпно наснаги до благородно прац та пдрунтям для щоденних творчих здобуткв. Нехай кожен урок буде шедевром педагогчно майстерност, а засян вами знання заколосяться щедрим врожам.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт