Мо ставлення до книжек/Мое дела к книжкам , пожалуйста, напишите

Мо ставлення до книжек/Мое дела к книжкам , пожалуйста, напишите

Задать свой вопрос
1 ответ

Закнчивши денн справи, закривши задачник зошит, поклавши соб на колна кшку, тягнуся рукой до книжки, щоб перенестися в нш свти. Разом з каптанами вдправляюся в невдом далек крани, або в печери пдземн озера, або на неснуюч планети у пошуках пригод, або з водолазами у пошуках Атлантиди. Книжка - кращий товариш. Книги переносять свох читачв в найрзномантнш мсця епохи, недоступн лтакам потягам. Перед тобою проходять чуж дол, чуж радощ чуже горе, ти пламенеюш радш разом з героями, занурюючись в чарвн казки або веселу повсть.

Бува, вдкривши книгу десь на середин, вже не можеш вдрватися дочитуш все до кнця, боячись втратити хоч би рядок. Одна книга тисяч людей учить. Закриваються оч злипаються в, але ти пливеш по цьому морю рядкв : ну ще трохи, ну ось тльки дзнатися б, куди насправд привела Дон Кихота ця дорога? Чи перемг Ахлл Гектора? Уявмо на хвилину, що нема на свт книжек : нема Чебурашки, Хоттабича, Незнайка, Гарр Поттера, Чипполно, Буратно. Без них життя вдразу 100 тьмяним срим, нудним безрадсним.

Споконвку книжка ростить людину. Про це дуже цкаво написано у Карлоса Руиса Сафона в його фантастичному роман "Тнь втру" . Батько, згдно традиц,  лтнього ранку повв свого сина на м'я Данель вибрати свою першу книжку на Кладовищ Забутих Книжек. Це мсце щось подбне до сховища або музею, де збергаються стар забут книги. Вибрана книжка уразила Данеля до глибини душ визначила його подальшу долю.

Ось чому я люблю книжки - вони вдкривають  мен шлях у невдоме, вдкривають секрети тамниц, вчать мряти, дляться знаннями про устрй свту. Книжка - як корабель, а сторнки - як втрила.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт