Кого критику Гоголь у свому твор "Шинель"?

Кого критику Гоголь у свому твор "Шинель"?

Задать свой вопрос
2 ответа
Гоголь критику несправедливсть жорстоксть суспльства щодо махоньких, але чесних сумлнних людей.

Повсть Шинель написана в 1842 роц. У нй Гоголь дуже вдало розвива розпочату О.С. Пушкним в оповданн Станцйний доглядач тему маленько людини.

Головний герой повст, Акакй Акакйович Башмачкна, простий писар в департамент, не волод власною долею вн занадто крейда для цього. У навть майже нема почуттв, крм любов до сво шинел. Если викрадають, вн помира. Але сторя, розказана про нього, безусловно обыденна. Саме в цьому головна сила повст у тому, що описане просто могло трапитися з будь-яким з простих людей.

Типовий нрав Башмачкна
Через образ Башмачкна намальований побут Петербурга, нижчих його верств. З вкон здесь виливають поми, а щоб накопичити грошей дозволити соб нову шинель, потрбно жорстко економити. Над Башмачкна смються товариш, а вн ображаться не розум, що десь можлива нше життя. Зглянувся над ним якийсь молодий бюрократ, який сказав, що маленька людина теж гдний спвчуття.

Щоб справити соб нову шинель, Башмачкна жертву всм. Момент отримання це момент вищого щастя, Акакй Акакйович миттво змнються. На нього починають звертати увагу люди, його хвалять. если 1-го разу, по дороз з гостей, шинель викрадають на вулиц, життя його йде пд укс. Башмачкна намагаться шукати , але йому вдмовляють, тому що для таких дрбних людей справедливост нема нкому не цкав хн проблеми, нхто не хоче м допомагати. Очевидно, що якби нещастя трапилося у людини впливового багатого, вдреагували б по-ншому. Але Акакй Акакйович натикаться злее на стну байдужост.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт