Зарубжна Лтература Черта Чайки Джонатан Лвнгстон

Зарубжна Лтература Характеристика Чайки Джонатан Лвнгстон

Задать свой вопрос
1 ответ
Повсть-притча американського письменника Рчарда Баха. Повсть розповда про юного мартина, який навчився лтати, та присвячена самоудосконаленню самопожертвуванню. Повсть була вперше опублкована в 1970 роц швидко стала бестселлером не тльки в США, але й за хнми границами. 1973 року повсть було екранзовано.

Чайку на м'я Джонатан Лвнгстон з молодост бентежить безглуздсть вузьксть снування чайок, стурбованих злее щоденною боротьбою за прожиток. Охоплений пристрастю до вдосконалення, Джонатан цлком вддаться вивченню польоту як мистецтва способу буття, а не як методу перемщення в простор для видобутку ж. У певний момент вн виявляться не в змоз миритися з правилами примтивного снування соцразуму чайок. Будучи вигнаний з згра, Джонатан веде дилчну життя пустельника нтрохи не стражда вд самотност, цлком вддаючись вдосконаленню майстерност польоту.

1-го разу Джонатан зустрча двох сяючих чайок, як забирають його в бльш досконалу реальнсть - не Небеса, а наступний, кращий свт, досяжний через власне самовдосконалення. Цей свт народонаселений чайками, що присвятили себе мистецтву польоту. Джонатан з подивом дзнаться, що його завзятсть всепоглинаюча спрямовансть у навчанн позволили йому пройти шлях еволюцйного розвитку, на який у звичайних чайок йдуть тисяч, 10-ки тисяч життв.

Англйське слово Seagull перекладаться на укранську як мартин; чайка росйською назвою цього птаха. У 2016 роц у видавництв Крана мрй цей твр вийшов пд назвою Джонатан Лвнгстон, мартин, перекладач Дмитро Шостак.


Агата Акшева
Дякую
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт