Напишть будь ласка Детектив ВЛААСНИИИЙ

Напишть будь ласка Детектив ВЛААСНИИИЙ

Задать свой вопрос
1 ответ
Старий лс спить, укрившись чорними грозовими хмарами, як легкою пуховою ковдрою. Непрозоре, насичене вологою повтря пахне дощем. В темряв важкою невидимою стною нависла зловсна тиша, в якй вита ледь вловимий холодний, як зелен кнцвки зомб, ужас.
Вн причався пд ветхою, трснутою сосною. Пд покровом розлогих крон дерев-монстрв вбивця почува для себя захищеним. Безкарний нахабний. Вн не зна жалю. Забувши про будь-як перестороги, вн чига на жертву з сво схованки.
Хмари над лсом згущаються. Повтря, важке нерухоме, застигло в недоброму передчутт. Лс принишк, злее маленьк лих вогники хижих глаз зблискують в темряв .
Жертва пдйшла надто близько. Зупинилась в кроц вд порепаного, вкритого густим мокрим мохом, стовбура.
Розколовши недобру тишу навпл, небом прокотився перший приглушений грм. Страх нароста, стаючи матеральним. Навне боязке створння злякано тремтить, притиснувшись до земл.
На втомлену спекою землю важко впали перш велетенськ крапл лтньо зливи. Небо миттво вкрилося павутиною рудих блискавок. Вмить налетвши на сонне лсове королевство, втер нагнув до земл молод берзки, зашарудв листям схвильованих грабкв та ясенв. Стар дерева важко застогнали пд його владним подихом.
Раптовий грм, заглушивши вс нш, сторонн звуки, оголошу апогей непдвладно жоднй сил стих. Блискавки бють просто над серцем ветхого лсу.
Розгул стих нада наснаги вбивц. Вн робить точний, до млметра розрахований рух, скидаючись в цлковитй птьм на одну з блискавок, що лютують у неб.
Жертва, що насторожено озираться довкола, вигляда зовсм беззахисною та пригнченою. В глазах жорстокого досвдченого лиходя вона приречена.
Дивитися на моторошну сцену посеред горобино ноч вище мох сил. Це просто нестерпно. Треба негайно втрутитись в перебг подй, але мй час ще не настав. Сразу потрбно дяти з земл, в той час, як я повинен працювати над нею. Тому я продовжую висти вниз головою, все мцнше впиваючись пазурами в колючу глку сосни.
Вбивця робить фатальний стрибок. Пдсвдомо чекаючи удару з розлогих кущв ожини, я спрямовую погляд туди але нчого не вдбуваться. Жертва миттво ухилившись, ряту для себя сама, а вбивця збравшись з мощами робить наступний ривок до цл. На цей раз бльш точний. Раптовий удар згори, всупереч всм мом очкуванням, збива лиходя з нг.
Врятована жертва благоприятно зника в густющй травок. Вбивця скавулить в безсилй свиреп, звиваючись пд сосною. У повному вдча вн робить ще один надсадний рух туди, де зникла щойно його здобич.
- Нчний патруль! крзь грм донеслося згори.
- Нчний патруль! Стояти на мсц!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт