Чим приваблю образ "Дон Кхота"?

Чим приваблю образ "Дон Кхота"?

Задать свой вопрос
1 ответ

Дон Кхот чоловк, котрий зачитуться лицарськими романами, псля чого сам почина жити ми. Здавалось би, що здесь нема нчого удивительного, це нормально для людини, котра цкавиться цим жанром. Але проблема Кхота була в тм, що вн жив у цих романах.

Реальнсть вдйшла на другий план, Кхот почина вважати себе середньовчним лицарем. Герой, крм гарного мен, ще й мав зброносця, котрим був його друг Санчо Панса. Також, у нього був кнь дама серця Дульснея, котру вн також вигадав. Як у справжнього лицаря, вн мав зброю, котру виробляв з того, що було вдома.

Як вдомо, лицар характеризуться мужнстю, вдчуттям справедливост. Ус подвиги Дон Кхота були кумедними втряк був велетнем, домвка була замком, тощо. Якщо придивитись до Дона Кхота, можна побачити, що у нього дуже розвинен найкращ людськ якост, котр вн втратив у спробах стати справжнм лицарем. Його вроджена справедливсть та бажання покращити нших людей стають комчними. Нажаль, його спроби не завжди мають результати саме тому, зо вн встратив ту саму реальнсть.

Ус вчинки Дон Кхота не мають нчого спльного з бажанням мати багатство, славу. Коли читач знайомиться з гером, вн почина поважати Кхота, тому що вн бореться з злобном, бажаючи зробити свт кращим, але дина неувязка у тому, що Дон Кхот бачить зло там, де його зовсм нема. Читач хоч розум весь абсурд його дянь, спвчува вболва за Дон Кхота, хоча розум, що це все являться його фантазю, котра несли не стане явою. Так чи накше, образ лицаря по-свому трагчний, але дуже симпатичний читачам.

Незважаючи на сво божевльне захоплення, Дон Кхот проявля надзвичайну обзнансть у рзномантних життвих питаннях, ста наставником для Санчо Панса. У мркуваннях про полтику, свободу, войну мир, виховання вн повста як гуманст. Можна сказати з великою впевненстю: Дон Кхот був дуже розумною людиною, його захопленсть романами зграла з ним злий жарт. На радсть читачев, Дон Кхот все ж таки зрозум, що вн живе у вигаданнй реальност, свт 100 перед ним таким, яким вн насправд, але оточуюч знущаються над ним створюють лицезреемсть скривленно реальност.

Дон Кхот закнчу сво мандрування тод, коли його мря ста реальнстю, вн знаходить соб справжню пригоду. Той лицар, котрого зустрв Дон Кхот був насправд бакалавром, з легкстю перемг нашого Лицаря Сумного Виду. Кхот повернувся додому, вдркся усх свох дянь та признав, що вн загрався це злее його фантазя.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт