ДОПОМОЖТЬ!!Потрбно скласти твр роздум на тему:"Справжн цност в житт людини".За твором

ДОПОМОЖТЬ!!Потрбно скласти твр роздум на тему:"Справжн цност в житт людини".За твором Володимира Короленка "Слпий музикант". Дякую

Задать свой вопрос
1 ответ
Володимир  Короленко в свой повст Слпий музикант намагаться розкрити перед читачем горе людини, що народився слпим. Вн хоче показати нам, як важко людин, яка народилася слнапеваю, знайти сво призначення в житт. Петро представля весь свт у звуках  вдчуттях. Вн представля деяк зовсм незнайом йому поняття в звуках. Але в той же час, ц ж звуки сиплються на нього з усх бокв, не даючи вдпочинку. нод вн навть не може витримати напору емоцй. Кожен новий звук зачпав у душ Петра як би окрему струнку. А якщо торкнутися вдразу вс струнки, то механзм розбудовуться. Так було, если вн вперше вийшов на весняну природу. Псля цього вн клька днв був у маренн. 
Сприймаючи кожен звук окремо, вн мг скласти мелодю. А, почувши чудову гру конюха охима сво мами, у нього зявилося потяг до музики. Музика ось спосб висловити емоц, що переповнюють його з усх сторн. Дядько Максим його сестра, мать Петра, допомагають й знайти для себя в житт. Та Петро не без х допомоги розум сво призначення. Двчинка Евелна, майбутня дружина Петра, зрозумла його допомогла йому свою любовю, ласкою, чуйнстю спвчуттям. 
Петро носився з свом горем, не знаючи не розумючи свого призначення в житт, однак псля зустрч з бедным волоцюгами вн розум, що вн живе в достатку. А жебраки хоч зряч, але вони сидять на мороз заради копйок. Це дв сюжетн лн, без яких розповдь втратило б свй сенс. Без спвчуття до нших Петро не зрозумв би, що вн не один нещасний в цьому свт. Просто рзн сторони нещасть. 
Повсть закнчуться концертом, який вдзнача кнець юнацтва в життя слпого музиканта. А що виховав його дядько Максим каже соб: Так вн прозрв зум нагадати щасливим про нещасн.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт